pics from promnight

Gallaen var kjempefin! Hvert år har Akademiet en galla i teateret, som er en slags prisutdeling for elever, lærere, venner og familie. Det er med andre ord åpent for alle som vil være med å se på. Det deles ut priser til elever, som f.eks Descartes prisen (samfunnsfag), Einstein prisen (realfag), årets atlet, årets medieprodukt og selvfølgelig årets elev. Så er det diverse musikalske innslag og filmsnutter innimellom. Vår egen Oscarutdeling! 

Først hadde vi vors hos meg og spiste tapas, yummy! Så dro vi til teateret, hvor utdelingen var veldig bra. Velfortjent av alle vinnerene, og god underholdning.Fikk ikke tatt noen antrekksbilder, så dette er vel det nærmeste vi kommer, hehe.. Kjolen er hvert fall DIY fra Bik bok, så hadde jeg en dus rosa veske fra HM og beige sko fra Guess. Etter gallaen dro hele avgangstrinnet og lærerne fra skolen en tur på Glass for å kose oss litt mer, før vi dro på graduation party på Union. Alt i alt var det en helt grei kveld, men jeg syns gratuation partyet var litt skuffende. Såå morsomt var det ikke der, men det var jo koselig at alle kjente var samlet på ett sted :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits