a year ago..

 .. hadde jeg akkurat ankommet fantastiske California. I 9 dager bodde vi i et fint hus i den lille byen Sausalito utenfor San Francisco hvor vi solte oss, shoppet masse og gikk over Golden Gate Bridge. Videre bodde vi enda 9 dager i tidenes fresheste hus på Venice Beach i LA. Jeg skulle gjort mye for å kunne dratt tilbake til California denne sommeren også!



Hovedkontoret til Apple i Sillicon Valley. 


Vingård. 







3rd street Santa Monica. ♥



Venice Beach. 







VS i Hollywood :-D

Disney. 



I løpet av tre uker hadde vi sol omtrent hver dag, vi shoppet hver eneste dag og opplevde utrolig mye av det California har å by på. Vi var blant annet i San Francisco, China Town, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, Disney World og mange andre flotte steder. Vi besøkte også to universiteter; Berkeley og Standford. Det var ganske utrolig! Lurer på hvor de bildene har blitt av.. hm. 

Uansett, det var den beste sommeren noensinne. Jeg skulle gjort så altfor mye for å kunne oppleve det hele igjen.. Menneskene, shoppingen, været, stemningen og maten er bare noe av det som er med på å gjøre USA til et fantastisk sted å være. I ♥ California! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av






hits