DIY shorts

  • 08.jul.2011 kl.11:28 i MoteDenne shortsen var i utgangspunktet en bukse fra JC. Dere husker kanskje de jeansene som ble delt ut i goodiebagene til de nominerte under årets blog awards? Jeg fikk Line sin og klipte den til shorts, og nå driver jeg og studder den. Som dere ser jeg er snart ferdig. Må bare sumle meg til å kjøpe de siste naglene som mangler.. 


Hvis du syns det blir for mye å studde hele baklommen, hva med å ta nagler på bare halve, i skråkant? Det kan også bli råtøft! Angrer nesten litt på at jeg ikke gjorde det i stede.. En annen litt mer diskret måte å gjøre det på, er å feste noen nagler foran på lommen på shortsen, i stede for på baklommen. Litt mer diskret, men absolutt noe utenom det vanlige!Neste DIY-prosjekt blir blondekant på en shorts! Åh, blonder er så nydelig om sommeren og til solbrun hud..

Naglene er kjøpt på Panduro og finnes i forskjellige størrelser. Blondekanten derimot, fant jeg i mammas sysaker. Let deg frem du også, kanskje du finner noe hjemme du kan bruke for å fikse litt på en shorts? Ellers vet jeg at Stoff og stil har et godt utvalg av blonder. 

 

bloglovin

3 kommentarer

Tonje Kjos Gabrielsen

08.jul.2011 kl.15:09

Utrolig stilig! Blir noe spesielt når man gjør det selv :)

08.jul.2011 kl.20:43

så fine de blir ! :)

Line

08.jul.2011 kl.22:02

Så kreativ du er :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits