shopping

Denne uken har jeg gått å småhandlet ting hele tiden føler jeg.. Den nye genseren og halsringen har dere allerede sett (antrekket herog her), så her har dere resten! Kjøpte også en fersken / lys oransj neglelakk, men den glemte jeg å ta bilde av. Det får komme senere :-) 

 
/kid

Er det bare jeg som faller for alt som er fint og rosa? Denne boksen med tekoppen oppi bare ropte på meg! Den passer perfekt inn på rommet mitt. Boksen kan fint brukes til å oppbevare rot (hehe) og koppen kan brukes til pynt eller til å drikke te av en trist morgen. mmm... 


/cubus

Etter å ha sett den fantastiske heklekjolen fra emmaclothing har jeg hatt lyst på noe heklet, så da jeg så denne i forbifarten kunne jeg ikke la være å slå til! Jeg elsker den! 


/liverpool, eurosko

De perfekte hverdagsskoene for meg. Det siste slike paret jeg hadde ble bokstaveligtalt brukt ihjel, etter tre års bruk så og si hver dag. For noen er Converse de ultimate hverdagsskoene, for meg er det sånne her sko. De passer til absolutt alt!


Etter å ha lest så mye bra om forfatteren Cecilia Samartin tok jeg også turen på bokhandelen i dag, og falt for alle bøkene de hadde av henne der. Flink som jeg er klarte jeg å begrense meg til en av de, Salvadorena, som jeg skal begynne på nå. Gleder meg! Hva gjør du i kveld? 


bloglovin

6 kommentarer

Utrolig herlige kjøp da, du har akuratt min stil når det gjleder interiør ser jeg :) Den koppen og ikke minst eska var jo bare utrolig søt da !

sv; Tusen takk for det :) Jeg sover med flette om natten, resten har jeg bølget med bølgetangen til veninnen min som jeg er i Thailand med :) Anbefaler virkelig en, skal kjøpe meg egen når jeg kommer hjem.

bøø

08.jul.2011 kl.20:08

for noen herlige innkjøp! :)

mylife

08.jul.2011 kl.20:41

Fine innkjøp =)

Silje

08.jul.2011 kl.20:45

Hva handler de bøkene om? :)

Christina

08.jul.2011 kl.22:30

Silje: det er ikke en serie, så de handler om litt forskjellig. men stort sett om mennesker fra andre kulturer :) den jeg leser nå forteller litt om borgerkrigen i El Salvador, og fortsetter med livet til Ana som rømmer fra krigen og må jobbe for en rik familie i California. Kan skrive mer om boken når jeg er ferdig!

Maritakarlseen

09.jul.2011 kl.12:13

fine :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits