salvadorena av cecilia samartin

På to dager har jeg lest ut denne fantastiske romanen. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang.. Helt fra start til slutt var fortellingen så gripende at den var umulig å legge fra seg! Cecilia Samartin skriver på en utrolig fin måte, med sitt brede ordforråd og fine skildringer. Jeg er ganske sikker på at jeg aldri har lest en så fin bok før, og jeg skjønner det godt at en anmelder skriver at denne boken er et høydepunkt i litteraturens verden

Boken handler om Ana som er vokst opp under borgerkrigen i El Salvador. Hun rømmer derfra for å bli nonne og oppholder seg i et kloster, men blir tvunget til å la livet gå videre og begynner å arbeide som barnepike hos rikmansfamilien Trellis i California. Boken skildrer Anas minner fra borgerkrigen, og følelsene hennes under oppholdet hos familien Trellis. Dessuten finner hun kjærligheten der hun minst venter det.. 

Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste! Jeg gleder meg som et lite barn på julaften til å lese flere av Cecilia Samartin sine fantastiske bøker, for etter å ha lest denne vil jeg bare lese mer! Har dere lest noen av bøkene til Cecilia Samartin? Hva syns dere? Og hvilken er din favorittbok? 

bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits