innkjøp 12 juli

Etter at K og jeg hadde spist deilig lunsj på Pigen (♥) tittet vi litt rundt i butikker, hovedsakelig på jakt etter nye jeans og hverdagssko med litt høy hel. Dere har kanskje lagt merke til at jeg bruke den samme jeansen fra gina altfor mye? I know i do.. Derfor var det på tide med et par nye! Perfekte sommerjeans fra Bikbok / never denim i modellen groupie, high waist ankle length. Et tips dersom du finner den perfekte jeansen men ikke den perfekte shortsen (som alltid er tilfellet for meg), er å kjøpe et ekstra par jeans og lage din egne shorts! Smykke fra Bikbok. Har siklet på dette lenge på nettsiden deres, og endelig fant jeg det i butikk! Lykke. 

Hverdagswedges fra HM. Overraskende comfy å gå i, og de satt veldig pent på foten. Finnes i rødt og klar blå også, hvis noen vil ha fine colourblock wedges :-) 

Fikk også tatt med meg enda to Cecilia Samartin bøker hjem, Senor Peregrino og Drømmehjerte. Gleder meg til å lese, hihi! Og forresten, takk for fine ord på innlegget om det lange skjørtet fra HM, men det ble return for min del.. Håper bare ikke jeg angrer! 

bloglovin

6 kommentarer

amalie <3 little owl.

13.jul.2011 kl.06:54

Så fine kjøp! Smykket og buksa var nydelig da :) en shorts som er en av favorittene i mitt skap gjorde jeg som du tipsa om over, kjøpte ei bukse og gjorde den om :)

Tonje Kjos Gabrielsen

13.jul.2011 kl.08:51

Fine innkjøp :)

Christina

13.jul.2011 kl.10:28

amalie little owl.: takk! ja, ikke sant, det er kjempesmart :) min favoritt er også en oppklipt bukse!

Christina

13.jul.2011 kl.10:28

Tonje Kjos Gabrielsen: takk :D

Jun Birgit

13.jul.2011 kl.23:01

kjempefine innkjøp! fantastisk blogg, loveit <3

Christina

13.jul.2011 kl.23:09

Jun Birgit: åh, tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits