fremme i edinburgh

  • 20.jul.2011 kl.00:57 i Reise

Hei! Nå er vi endelig fremme i leiligheten, og har nettopp spist en bedre middag. Vi spiste på en italiensk restaurant, som tydeligvis er Edinburghs beste italienske. Den het Bar Roma, og både maten og servicen var upåklagelig! En utrolig nydelig restaurant også, fikk følelsen av at jeg faktisk var i italia. Anbefales! Været er typisk Storbritannia, det regner selvfølgelig.. Leiligheten derimot er dødsfin! Åh, her kunne jeg gjerne bodd. Kanskje jeg fikser noen bilder til dere :-)

Nå er jeg kjempesliten etter å ha reist så og si i hele dag, og tåen min gjør vondt. au.. Gleder meg til shopping i morgen, og håper at været blir litt bedre! Jeg har til og med laget meg handleliste, så jeg regner med det blir litt shopping ja. God natt! 

bloglovin

5 kommentarer

▲ en blogg skrevet av marthe

20.jul.2011 kl.15:37

Kos deg :-)

karoline

21.jul.2011 kl.08:58

jeg vil veldig gjerne se bilder av leiligheten ! kos deg kjempe masse :-D

sv: tusen takk :-D

carinacharlotte

21.jul.2011 kl.17:37

kos deg masse:D

<3

anja

21.jul.2011 kl.22:08

ååh, jeg har ikke sett at du har begynt å blogge igjen før nå! jeg gikk tilfeldigvis inn på den gamle bloggen, og oppdaget dermed dette! Hvilken lykke! Du var en av mine favoritter når det gjaldt blogger, så det er såå utrolig fint at du har begynt igjen! nå har jeg akkurat kost meg med å lese alt som stod nedover her! :-) you just made my day!

Christina

22.jul.2011 kl.00:02

anja: for en sinnsykt koselig kommentar! det var hyggelig å høre :D you just made MY day!!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits