vel hjemme

Å komme hjem nå føles rart. Stemningen er tydelig preget av gårsdags hendelser, og det er absolutt ikke rart. Det føltes skummelt å kjøre gjennom Oslo og se hvor livløse gatene var, på en lørdagskveld! Dette er helt vanvittig. Jeg er glad de har tatt den skyldige. 

Det som en gang føltes som verdens tryggeste land, er plutselig ikke like trygt lengre. Det er vel ikke bare jeg som er litt redd, selv om han er tatt? I Edinburgh følte jeg meg trygg, selv etter å ha hørt om bombingen og massakren her hjemme i går. Men med en gang jeg gikk inn døren hjemme i kveld, følte jeg meg ikke trygg lengre. 

Jeg føler det blir litt for overfladisk å vise dere alle innkjøpene mine og opplevelsene fra turen akkurat nå, så jeg lar det være litt. Jeg håper det går bra med dere alle, og som sagt går alle mine tanker og kjærlighet til pårørende etter denne forferdelige hendelsen. Husk at dette skal gjøre oss sterkere. ♥

3 kommentarer

karoline

25.jul.2011 kl.09:16

det er helt uvirkelig det som har skjedd. at noe sånt kunne skje i Norge hadde jeg aldri trodd.

sv: takk for tips, har fått sydd det inn i helgen, så må prøve litt med forskjellige overdeler :) tror du det kunne vært fint med en litt løs paljett singlet i beige/gulltoner til ? :)

kristinefargerik

26.jul.2011 kl.21:51

Det er helt grusomt det som har skjedd..! Men ja, dette skal gjøre oss sterkere <3

carinacharlotte

27.jul.2011 kl.12:37

har ikke ord.. :(

<3

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits