four days in edinburgh

  • 28.jul.2011 kl.01:19 i Reise

Hei! Jeg har tenkt litt, og føler at det rette er å begynne å blogge vanlig igjen.. Jeg tenker masse på tragedien, men jeg trenger en avkobling i hverdagen, og jeg ser at det er mange som føler det samme :-)

Tenkte jeg skulle lage et oppsummeringsinnlegg om Edinburgh, siden jeg ikke fikk blogget noe særlig mens jeg var der. Dagene gikk i ett kjør, og da vi endelig gikk hjemover og fant sengen for å slappe av en times tid, aksepterte ikke kroppen min annet enn søvn. 

Edinburgh er en kjempefin by! Vi dro hit mest for å shoppe, men også for å se på byen og universiteter i området. Første dagen trasket vi oppover Princes Street, som er hovedgaten for shopping i byen. Kjempefin gate å shoppe i, og absolutt alle butikkene ligger som perler på snor der! Ellers er det mye butikker i sidegatene til Princes Street også, som er verdt å besøke. 

Etter å ha shoppet oss ferdige på Princes street for dagen, tok vi bena fatt og gikk rundt noe som virket som hele byen. Det var sikkert ikke det, men vi gikk faktisk rundt fra morgenen til godt utpå ettermiddagen / kveldingen! Men sånn er det når man er på storbyferie i bare fire dager, det er så mye å oppleve :-) 

Vi spiste sinnsykt mye god mat der også, men jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om anbefalinger av restauranter og det samme med shopping. Høres det bra ut?

Den ene dagen tok vi turen til et kjøpesenter, som faktisk viste seg å være to sentre rett ved siden av hverandre. Dette var litt utenfor sentrum, og det ene var et vanlig kjøpesenter med vanlige butikker, mens det andre var et designer outlet senter. Her er det designerbutikker med veldig nedsatte priser. Oppskrytt spør du meg.. Gikk ut derfra med et par Havaianas. Hallo???

Pappa syns det var hysterisk morsomt at jeg satt oppå komoden for å sminke meg.. Er det bare jeg som må være så nærme speilet som mulig når jeg tar på meg maskara??


Resten av dagene gikk i hovedsak med på å gå rundt i byen, shoppe enda litt mer, ta litt bilder, spise god mat og bare kose oss. Jeg syns faktisk vi fikk opplevd utrolig mye på den korte tiden vi var der! Selv om jeg skulle ønske det ble litt mer shopping for min del.. 

Dette er oppover Princes Street. Det er så mye fine bygninger der, de er så sjarmerende at herregud! Alt ser så fint og elegant ut. Vi leide som sagt en leilighet, og fikk på en måte bodd sånn som de bor her. Skikkelig sjarmerende med smekklåsen på dørene, kjempegamle bygninger og jaa.. Åh:-)
Og sjekk de kule taxiene! Åh, i love.. jeg elsker Edinburgh, og det er ingen tvil om at jeg skal tilbake hit. Kanskje jeg til og med skal tilbake for å studere der? Tiden vil vise, det blir spennende:-) 

Har du vært i Edinburgh før? Hva syns du om byen? Jeg anbefaler Edinburgh som reisemål på det sterkeste! God shopping, utrolig mye god mat på både restauranter og i matvareavdelingen til M&S og veldig hyggelige folk. 

 bloglovin

4 kommentarer

Martine Kristine - Makeup blogg

28.jul.2011 kl.11:11

sv;Tusen takk ^^

carinacharlotte

28.jul.2011 kl.12:38

kjempefine bilder!

pene du <3

karoline

29.jul.2011 kl.06:51

så fint det var der ! ser ut som et sted jeg godt kunne tenke meg å dra :-D

sv: tusen takk, syns de var kjempe søte jeg også ! :-D

Sara

02.aug.2011 kl.23:01

Åh jag älskar Edinburgh! Har varit där några ggr och hälsat på min bror som bor där. Sist ville jag inte åka hem, var på allvar beredd på att flytta dit, haha. Kul att du hade en bra resa! :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits