hei

Hei dere! Etter fine kommentarer og mas fra venninner er det vel kanskje på tide å få rompa opp av sengen og tilbake til bloggen. Jeg har tenkt på det lenge altså, jeg lover, men denne uken har jeg ligget med halsbetennelse og 40 i feber! Begynner først nå å komme meg til hektene igjen.. 

Siden sist har det skjedd masse, men ikke så mye som er interessant :-) tror jeg.. I så fall kommer jeg sikker på det undervei! Og ryggen min? Vel, jeg var gjennom både røntgen og min største frykt MR, for å finne ut at jeg har forstuet/forslått/bristet (?) halebenet, samt ødelagt en muskel i ryggen. Iom at èn muskel er ødelagt, strammer alle musklene i hele ryggen seg for å beskytte denne ene muskelen.. Derfor har jeg fortsatt vondt, og får behandling. 


Jeg har bakt yum-yum cupcakes! fine, sant? ♥

Kommer tilbake med mer senere i dag, nå ligger jeg fortsatt i sengen og koser meg med One tree hill :-) Har dere det bra? Og ikke minst, er det noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen fremover? 

 bloglovin

2 kommentarer

Line

17.sep.2011 kl.14:42

sv: hehe, aldri! :) du får heller stikke innom en tur så kan vi dra dit sammen!

Bra å se deg tilbake frøken :) savna å stalke deg!

karoline

17.sep.2011 kl.17:16

nam ! glad du er tilbake :-D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits