brillefin

  • 01.okt.2011 kl.14:22 i Mote

Hei dere! Nå er endelig ferien min i gang, og jeg har et liv utenom jobben :) jippi! Dont get me wrong, jeg trives på jobb, men å jobbe hver eneste dag er virkelig ikke noe for meg akkurat nå.. Uansett! I går fikk jeg en etterlengtet melding om at brillene mine var klare! Så nå har jeg blitt brillefin, da. Brillene er kjøpt på Brilleland, og er fra Ray Ban. Hva syns dere? Det er i hovedsak lesebriller, men optikkeren sa at jeg absolutt burde bruke de hele tiden. Jeg er hvert fall kjempefornøyd! 

***

I morgen reiser jeg endelig til Spania, så i dag har jeg masse på planen! I tillegg får vi gjester klokken 5 for å feire lillebror som fyller 17 år i dag, hipp hurra! På planen i dag:

♥ Fikse negler
♥ Skrubbe kroppen -gjort
♥ Bake to (!!) kaker! Både jordbærcupcakes og gulrotkake cupcakes
♥ Oppdatere iphonen med musikk -gjort
♥ Klippe opp en bukse til shorts
♥ Kjøpe hvit tank top -gjort
♥ Tilpasse brillene -gjort
♥ Begynne å pakke.... 

Hjelpes, jeg har mye på planen! Alt dette skal skje før 5, men jeg vil si jeg ligger relativt godt an da.. Kommer tilbake senere i dag med dagens antrekk, og kanskje litt mer. Hva gjør dere i dag? Ha en fin lørdag, alle! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits