jeg har lært å lage kort!

Som sagt har jeg vært på kortkurs i kveld. Jeg tror jammen meg jeg har fått en ny hobby! Vi får se hvor lenge det varer, men herregud så mye søtt man kan lage! Jeg tror jeg blit nødt til å flytte hjemmefra snart for å få plass til alle de fine tingene jeg vil lage :) Vi fikk to mapper med materiale til kort. Ett julekort, og et kort med et søtt sitat på. Jeg, som alle andre, ble bare ferdig med julekortet, så det siste skal jeg gjøre ferdig senere. 

Alle fikk forskjellige sett, så jeg er kjempefornøyd med mitt. Det var veldig meg! Inni kortet. Vi lærte blant annet at det skal være litt pynt på alle sider, så på høyre side er det setninger og ord som beskriver julen. På venstre side skal man skrive kortet, og i hjørnet der er det en engel. På baksiden valgte jeg bare et lite utklipp med skrift, og en blomst. Husk at dette er mitt første kort, dere!

Sett nummer to. Gleder meg til å lage det, kjempesøte blåfarger! Og utrolig søtt sitat, som er ment å være motivet på forsiden av kortet. 

Hva syns dere? Er det noen her som driver med scrapbooking eller kortlaging? 

4 kommentarer

TheSecretLifeOfCassandra

18.okt.2011 kl.21:59

så utrolig fint!:)

marnaa

18.okt.2011 kl.22:20

VERY nice :)

Anne-Sofie

18.okt.2011 kl.22:23

oi, de var utrolig fine! Skulle ønske jeg var litt kreativ i blandt! Er jo så mye koseligere å få hjemmelagde kort, som man virkelig har brukt tid på :)

karoline

19.okt.2011 kl.08:23

så fint ! du er flink :-D jeg drev mye med stempling og laging av kort før, men nå har jeg liksom aldri tid lenger, og det er litt trist ! jeg må bli flinkere til å sette av tid :-D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits