det er høstJeg trodde det gikk bra. Masse energi, inspirasjon, glede.. Det forsvant med solen. Det regner, og jeg teller antall timer med søvn. 12 timer.. 10 timer.. 9 timer, herregud, det er altfor lite! La meg sove mer!! Det er som om noen har dratt all energien ut av meg og nekter å gi den tilbake. Det virker så mørkt og slitsomt alt sammen. Det er en prestasjon å komme seg ut av sengen og opp for å møte dagen. Men jeg gjør det. Fordi jeg må. "Jeg rekker ikke å dusje før jobb kl 14." "Hvorfor ikke?" "Fordi jeg må sove.." 
Søvn. Det er alt som står i hodet på meg. Jeg er sliten, utbrent, null energi. Kunne ønske jeg kunne trene for å få energi, som alle andre kan. Det hadde vært så deilig med en dansetime eller to. Bare for å bli sliten og kjenne på den deilige følelsen. Men den følelsen har jeg ikke hatt på to år. Prøver heller å tenke på andre ting jeg liker. Og snu ting til det positive. Jobb er bra; jobb er penger, og penger er lykke (shopping). Jeg vil bake og lage fine kort. Men jeg orker ikke alt. Jeg er sliten. Det er høst.. 

4 kommentarer

Nikky

06.nov.2011 kl.17:12

I feel you... pene bilder btw Tina :)

Nikki

06.nov.2011 kl.18:24

I love this photos <3

Sunniva :*)

06.nov.2011 kl.18:29

fint innlegg!! :)

camilla solvang

06.nov.2011 kl.19:49

Høsten suger energien ut av en! Men julen er snart her, den er jo såå koselig!:D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits