julegavetips del èn

Siden julen nærmer seg med stormskritt, og desember som oftest er en ganske travel måned, tenkte jeg å begynne med julegavetips allerede nå! Det kommer gavetips til venninner, kjærester, søsken og familie. Noe for enhver smak med andre ord. 

Mitt første tips er til en du er spesielt glad i, kanskje aller helst kjæresten, men også en god venninne eller mamma og / eller pappa. Lag en julekalender!Dette gjorde jeg i fjor til min daværende kjæreste, og jeg fylte hver luke med litt smågodt og en søt lapp. På lappen skrev jeg hva jeg likte med han, og hadde da en ny lapp med èn ny ting hver dag. Et annet tips er å fylle lukene med personlige gavekort, som feks en tur på kino, massasje, hjemmelaget middag.. 

Dersom du legger litt penger i en kalender, slipper du kanskje unna med å bare kjøpe noe småtteri til selve julaften! Du har jo tross alt gitt noe hver eneste dag i hele desember :) dette slår virkelig an, jeg lover. 

3 kommentarer

Ida

13.nov.2011 kl.20:14

Bra tips!:)

jenlen

13.nov.2011 kl.20:37

så himla smart, tack för tipset ska jag försöka göra :)

tenderlove

13.nov.2011 kl.20:43

kjempe bra tips:D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits