ekte kjærlighet

Ekte kjærlighet.. Tror dere på ekte kjærlighet? Jeg mener, det høres veldig klisjè ut og alt, men jeg gjør virkelig det. Jeg tror ikke at det bare er en person der ute som er den rette for hver av oss, men jeg tror absolutt at det finnes minst en til alle. En sjelevenn, en det er meningen at du skal dele livet ditt med. Det er en mening med alt. Det har jeg prøvd å leve etter i alle år, og det blir bare mer og mer logisk for meg. Hvis man er ment for hverandre, så ender man opp sammen til slutt! Alle har vel følt at kjæresten er den rette, helt til det overraskende blir slutt? Da tenker jeg som så at hvis dere var ment for hverandre, så finner dere tlbake til hverandre. Man kan ha en annen i mellomtiden, kanskje til og med flere, men han vil alltid være der. Det vil alltid være den ene personen man føler litt ekstra for, kanskje er betatt av eller til og med har ordentlige følelser for. Det vil alltid være der.. Og til slutt, når livet har slått seg til ro og tiden er inne, finner man tilbake til hverandre.Det er ekte kjærlighet i mine øyne, når noen finner tilbake til hverandre etter å ha vært fra hverandre i så lang tid.. Eller når man gang på gang finner tilbake til hverandre, uansett. 

Hva tenker du om ekte kjærlighet? Og hva er ekte kjærlighet for deg? 

bilder_weheartit

9 kommentarer

<3 Marita

14.des.2011 kl.11:45

Sweet <3

karoline

14.des.2011 kl.12:59

jeg tror også på ekte kjærlighet, og jeg syns det er ganske skummelt å være forelsket !

Er det xs eller s du skal ha i skjørtet ? :-D jeg kan se neste gang jeg er på det senteret hvor jeg så de hadde igjen ganske mange :)

kjerstielise ♛

14.des.2011 kl.13:44

Det kan være en mening med alt, når det gjelder kjærlighet, men ikke ellers, huff, hehe. Jeg har vært guttegal i alle år, men er nå forlovet, så jeg har jo truffet "den rette" :)

Elise Malme

14.des.2011 kl.16:23

Jeg tror på ekte kjærlighet. Jeg tror at det finnes en sjelevenn der ute, og mange er så heldig at de får møte denne personen, men ikke alle. :-)

Men jeg tror ikke på at det er en mening med alt, jeg tror alt er tilfeldig og at det er hva man gjør det til som tells. Det er så mye ondt i verden som skjer, jeg klarer bare ikke tro på at det er en mening med de stakkars barna i Afrika, de som har det vondt hjemme men som fortjener det minst og de som blir rammet av naturkatastrofene og krig... Men det er bare min mening :-)

linda-mari i London

14.des.2011 kl.19:36

Ja, det gjør jeg. Og jeg tror jeg har møtt den rette nå :)

Martine

14.des.2011 kl.21:25

Så godt sagt :-) Er absolutt enig med deg!

Christina

14.des.2011 kl.23:05

linda: Åh, nå smilte jeg! Så koselig, jeg er glad på dine vegne :)

Caroline Bernhardsen

15.des.2011 kl.12:57

Ååh, fint og koselig innlegg som jeg både kjente meg igjen i, og ble glad av!

Christina

15.des.2011 kl.14:25

Elise Malme: Du sier noe der.. Hm, det er vanskelig! Jeg har hele tiden tenkt, spesielt i kjærligheten, at det er en mening med alt som skjer. Kanskje man kan si at det er en mening med alt i kjærligheten, mens sånt som naturkatastrofer osv skjer tilfeldig? Ikke vet jeg, men du kommer med noen gode poeng!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits