this is christina

Jeg føler at dere ikke kjenner meg så godt.. Personligheten min kommer ikke alltid like godt frem i innleggene, så jeg tenkte det hadde vært gøy med en liten "visste dere at". Lager gjerne del to hvis dere vil! 

VISSTE DERE AT.. 

- jeg har ME og fikk det av kyssesyken for to år siden?
- jeg har et friår for å bli i bedre form (og jobbe litt da..) fordi jeg så vidt klarte å fullføre vg3?
- jeg skal studere psykologi til høsten i UK, mest sannsynlig Edinburgh?
- jeg elsker å lese, bake og lage fine kort / fine ting?
-  jeg er 1.60 m høy og har ikke vokst siden 2007?- jeg spiser utrolig usunt? vi snakker godteri eller potetgull hver eneste dag!
- jeg bruker perleøredobber, klokken min fra Omega og de samme to ringene hver eneste dag?
-  jeg må notere ned ting, ellers glemmer jeg det? alt fra ønskeliste (ja, jeg glemmer hva jeg ønsker meg..), pakkeliste til må-gjøre liste.
- jeg har hektet på å se på serier, og har sett utrolig mange! for å nevne noen jeg har sett alt av: one tree hill, the oc, sex and the city, vampire diaries, gossip girl, pretty little liars, pan am, hellcats, privileged, the hills.. sikkert flere! 
- jeg har søvnproblemer? ja, ironisk nok når jeg har ME, men det er faktisk veldig vanlig.. - jeg har danset så og si hele livet mitt, helt til jeg måtte slutte pga overbelastet kne da jeg var 16? 
- jeg er verdens største one tree hill fan? seriøst, jeg får tårer i øynene når jeg tenker på at den aller siste sesongen begynner i januar.. jeg har sett alle episodene i alle sesongene minst fem ganger hver, og noen av de enda fler! freak, i know.. ♥
- jeg eier ingen joggebukser? kun et par kosebukser, og alle er rosa! haha, hva skal man si.. 
- jeg er skikkelig jentete? jeg elsker alt som er rosa, glitrer, har diamanter på seg eller ser fint ut. 
- jeg elsker julen over alt!? masse julepynt, lys i gatene (MASSE lys), juletre, julesanger, snø, stearinlys, pakker.. åh, alt ved julen. når jeg flytter for meg selv kommer jeg til å bli skikkelig christmaszilla (haha, ikke bridezilla..)  - jeg har klaustrofobi? jeg tar feks ikke heis eller går / kjører i tuneller, med mindre jeg absolutt må og er sammen med noen andre. (orker ikke gå alle trappene på sykehuset, ME vet dere..)
- jeg fryser alltid? derfor hater jeg vinteren, og jeg må pakke meg inn i boblejakke og uggs selv om jeg syns det er forferdelig stygt..
- jeg er et skikkelig inne-menneske? jeg liker virkelig ikke å gå tur i skogen, gå på langrennski, dra på telttur.. spør hvem som helst av venninnene mine; ingen vil ha med meg på en sånn tur! (hehe, jeg er flink til å syte hvis jeg først må..)
- jeg er elendig omtrent all type sport, spesielt ballspill. trenger vel ikke nevne at gym var mitt verste fag (takk gud for at jeg fikk fritak i vg3)
-  jeg har vært brunette? haha, dere kan få se hvis dere vil?!

 

7 kommentarer

Monica

20.nov.2011 kl.12:52

Hata kyssesjuka.. forbanna drit! Håpa da går bra med deg vertfall, veit at mange har fått ME etter da... desverre!

tenderlove

20.nov.2011 kl.16:07

Mange fine fakta! utrolig dumt at du har ME da, synes synd på deg :/

Jeg har kjempe lyst å se bilde av deg med brunt hår:D

Du har en fin blogg, og jeg er fast leser! stå på:)

Christina

20.nov.2011 kl.17:27

tenderlove: takk for kjempefin kommentar :D sånne som deg som lyser opp dagen min!

anja

20.nov.2011 kl.21:55

jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen; jeg ELSKER bloggen din! Kjenner meg nesten alltid igjen i ting du skriver, og det er da det er gøy å lese! Og jeg likte dette innlegget, så håper det kommer en del to :-D

Christina

20.nov.2011 kl.22:20

anja: åh, du aner ikke hvor mye det gleder meg å høre sånt :D tusen takk for den fineste kommentaren!

Mari Elisabeth

21.nov.2011 kl.16:36

Jeg kom akkurat over bloggen din, gjennom dagensoutfit, og jeg har blitt fast leser allerede!

Jeg trodde nesten at jeg leste om meg selv, for absolutt alle punktene stemte! Unntatt at jeg har ikke hatt ME i to år, men jeg har antagelig akkurat fått det, gjennom kyssesyken.

Jeg skal studere psykologi når jeg blir eldre og jeg danset i mange år, men måtte slutte pga skader. Jeg er avhengig av tvserier og julen er favoritten min:) soulmates ?

Christina

21.nov.2011 kl.16:40

Mari Elisabeth: å, så utrolig gøy :D nå sitter jeg med et stort smil om munnen! Kjempestas at du vil lese bloggen min, og så gøy (skremmende? hehe) at vi er så like.. Utrolig kjipt å høre at du trolig har fått ME av kyssesyken nå, det er ikke noe jeg unner noen som helst.. Hvis du trenger noen å snakke med er det bare å kontakte meg på mail; tha_christina@hotmail.com. Nok en gang tusen takk for en fin kommentar :D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits