krølleguide: the donutway

Jeg har fire krølltenger, en rettetang og flere hårruller. Jeg har prøvd alt for å få de perfekte krøllene, så tanken bak denne guiden er å vise dere alle metodene jeg har prøvd! Å få de perfekte krøllene er ikke alltid bare-bare, derfor håper jeg at dette også kan være til hjelp for dere. 


Utstyr: hårdonut. 

Metode: spray håret lett med vann før du lager en fin, løs donut på toppen av hodet. Både hårdonut du får kjøpt i butikken og hjemmelaget sokkedonut kan brukes. Sov med donuten på toppen av hodet gjennom natten. 

Holdbarhet: god. Håret har jo tross alt blitt tvunget slik gjennom en hel natt. Med litt hårspray holder de selvfølgelig enda lengre!

Resultat: hos meg ble håret bare flokete og krøllete. Jeg så ut som et kråkereir, og måtte umiddelbart sette igang med retting av håret. Aldri i verden om jeg går ut slik.. Krøllene ble kaotiske. Men øvelse gjør kanskje mester? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits