les bøker

Jeg er veldig glad i å lese bøker, og i løpet av dette friåret har leselysten bare økt. Jeg ønsker meg faktisk bøker til jul. Og jeg syns det er helt greit å bruke penger på bøker! Bøker er noe man alltid har godt av å lese, alle har godt av litt litteratur, uansett hva slags litteratur det er. 

Jeg har lest mange bøker i år, som jeg gjerne vil anbefale for dere. En av mine favorittforfattere er Cecilia Samartin, og jeg vil anbefale alle bøkene hennes. Drømmehjerte, Salvadorena, Senor Peregrino, Mofongo og La Peregrina (den har jeg ikke lest enda). Løp og kjøp!! Andre bøker jeg vil anbefale, er Carrie Diaries. Både den første, og oppfølgeren som heter Summer and the City er fantastiske bøker for jenter. Spesielt Sex and the City fans måå bare elske disse bøkene! Veldig lettleste også. 

Ellers leser jeg nå på Breaking Dawn. Åh, ikke mer Twilight, tenker du sikkert nå.. Men vet dere hva, bøkene er så utrolig bra! Jeg har lest over 400 sider på fire dager, hvorav jeg har jobbet tre av disse dagene. Jeg har med andre ord lest veldig mye! Anbefales. 

Dagens budskap: LES BØKER JENTER! Det finnes så utrolig mye bra der ute, og uten tvil noe for en hver smak. Jeg får veldig mye ut av å lese gode bøker, og det er mye å lære også. Har du noen bokanbefalinger til meg? 

7 kommentarer

anja

23.nov.2011 kl.22:15

du har helt sikkert lest den, men anbefaler Idas dans uansett :-) Helt fantastisk.

Mira

23.nov.2011 kl.22:46

Supert innlegg, alle bør lese flere bøker (meg inkludert!). Nyttårsforsett?

Christina

23.nov.2011 kl.23:10

Mira og anja: Uten tvil noe alle burde ha som nyttårsforsett! Idas dans leser jeg om og om igjen, og tårene triller hver eneste dag. Fantastisk bok..

Line

23.nov.2011 kl.23:15

Discovering Biological Psychology av Laura Freberg er en bok jeg har vanskeligheter med å legge fra meg om dagen ihvertfall! For noen dager siden leste jeg også ut "En psykologihistorie" av Karl Halvor Teigen for andre gang, og den tror jeg sannelig jeg skal kikke litt mer i etter helgen også.

Er btw usikker på om jeg anbefaler de.

Christina

23.nov.2011 kl.23:59

Line: kjenner jeg er litt usikker på om jeg er så ivrig. tror jeg drøyer den litt.. et års tid kanskje.

carinacharlotte

24.nov.2011 kl.12:34

leser når jeg har tid :-)

Stine

24.nov.2011 kl.15:52

Er kjempeglad i å lese bøker! Har dessverre ikke tid mens jeg studerer, men tar det absolutt igjen i feriene. Leste Øya og Senor Peregrino i sommer. Utrolig gode bøker :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits