on my lipsJeg har så dårlig samvittighet! Så utrolig mye fine kommentarer jeg har fått de siste dagene, så har jeg blogget så dårlig.. Uff, i går orket jeg bare ikke, formen var skikkelig på bunn. Men jeg føler meg litt bedre i dag, så jeg tenkte jeg skulle begynne dagen med å vise dere mine favoritter å ha på leppene! :-)Blistex. Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld. Den er kjempegod, tørker ikke ut leppene og føles "frisk" slik at jeg faktisk føler at den virker. Konsistensen er ganske myk, noe som er helt herlig. Mye bedre enn feks Carmex. Jeg tar på ganske mye før jeg legger meg, og da er leppene silkemyke når jeg står opp. EOS Strawberry Sorbet. Har dere luktet på denne?! Åh, himmel.. Jeg vil spise den opp! hihi. Nei, men seriøst. Den er kjempegod. Bruker den gjerne under en leppestift, så blir leppene enda mykere. Jeg syns den kan være bittelitt klissete på leppene, men ikke så mye at det stopper meg fra å bruke den. Kiko. Favorittleppestiften akkurat nå. Den er kjøpt i Spania, og det ser ut til at den bare er å få tak i i Spania, Italia, Frankrike og Tyskland. Men jeg elsker den! Se etter Kiko hvis dere er i noen av de landene, utrolig godt merke til en veldig billig penge. Barry M. Skikkelig fresh farge, og perfekt for meg som ikke kler helt røde lepper. Barry M har kjempemange gode og fine leppestifter. De holder overraskende lenge og tørker ikke ut leppene. Viva La Diva. Ellers vil jeg tipse om disse leppestiftene. De er faktisk utrolig gode! Nå har jeg brukt opp min, men får aldri sumlet meg til å kjøpe ny.. Uansett, denne fargen er litt varmere enn den fra Kiko og ser veldig fin ut på. Best av alt; disse fåes kjøpt på Cubus til bare 59 kr!! 

Hva bruker du på leppene?

5 kommentarer

Amalie Josefin

16.des.2011 kl.12:44

fine farger på leppestiftene!

carinacharlotte

16.des.2011 kl.13:43

Så fine bilder :-)

bruker ganske mye forskjellig jeg <3

sarai94

16.des.2011 kl.14:06

Jeg bruker for det meste produkter på MAC eller the Body shop på leppene, men jeg har veldig lyst til å teste ut viva la diva og Barry M sine leppestifter. Kjempefin header forresten! Jeg likte den kjempegodt :D
fine farger!

Christina

16.des.2011 kl.16:04

Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits