antrekk fra julaften

GOD JUL ALLE! ♥ Gårsdagen var kjempekoselig, og jeg tror faktisk jeg fikk alt jeg ønsket meg. Jeg er egentlig i skikkelig dårlig form, så jeg orket ikke å tenke på å publisere noen innlegg i tillegg til alt annet som skjedde, men det skjønner dere vel :) Starten selvfølgelig dagen med julestrømpe og Tre nøtter til Askepott. Like koselig hvert år! Så var det grøt hos tante, og jeg fikk som vanlig ikke mandelen.. Når er det min tur? Til grøt hadde jeg på meg dette forresten, ikke så veldig pyntet men allikevel litt. Er så glad i denne kjolen!

Til kvelds pyntet jeg meg litt mer. Vi var bare oss fire og morfar, så det var veldig rolig og deilig egentlig. Jeg fikk så mange fine gaver! Ny linse til kamera (åh, I love it already), mange bøker, masse baketing, pysj, gensere, smykker, neglelakker og mye deilige greier som bodylotion og ansiktsmaske. Helt perfekt! Viser dere nok litt etterhvert. 


I dag skal vi til  tante på julelunsj, og skal egentlig være der hele dagen. Det kommer flere oppdateringer om julen og ikke minst bilder med det nye kameraet mitt etterhvert. Kanskje jeg tar med macen til tante.. Nå skal jeg hvert fall bake julecupcakes for å bidra litt på kakefronten!

Håper alle hadde en strålende feiring i går!
Fikk du noe fint?  

4 kommentarer

karoline

25.des.2011 kl.13:22

så fin du var :-D God jul søta !

Stine Pedersen

25.des.2011 kl.13:57

så nydelig!

Line

25.des.2011 kl.14:18

God jul da snuppelupp! Ingen fikk grøten hos oss i år, for en eller annen svelget den..

jenlen

26.des.2011 kl.15:24

så fina klänningar, den första är så söt på dig!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits