happy new year!

  • 02.jan.2012 kl.17:33 i Reise

Godt nyttår! Jeg er hjemme og i god behold, men veeldig sliten.. Da jeg kom hjem i går kveld, spiste jeg middag og sovnet kl 8, haha. Men jeg har hatt det kjempegøy! Jeg har vært skikkelig dårlig blogger og nesten ikke tatt noen bilder, men det ble noen få fra vors hver dag. 

For å oppsummere helgen: vi har ligget på sofaen, spist potetgull, sunget for full hals, drukket og spist enda mer (mat). 


Første kvelden kjørte vi skikkelig afterski stil, og jeg hadde på meg stor tee, hettegenser og lue!!! Herregud, jeg følte meg absolutt ikke vel, men..
God stemning på hyttetur!


På fredag pyntet vi oss heldigvis, og jeg prøvde ut nye løsvipper fra Ardell. Var de ikke fine? Vorset var supergøy, men resten av kvelden vil jeg ikke snakke om. Jeg og et par andre la oss kl 1.. 


SKÅL! Fullt bord, sånn går det med 11 jenter på tur..


Dagene gikk med til å slappe av, og her grillet vi pølser på peisen, hihi. Det smakte utsøkt!


På nyttårsaften disket jeg opp med litt av et måltid, nemlig kalkun og waldorfsalat! Det ser kanskje ikke så delikat ut, men det smakte himmelsk! Kalkunen var skikkelig god og saftig :-D


Jeg hadde på meg kjole fra Nelly! De siste bildene er dårlig kvalitet, fordi de er hentet fra facebook..


Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder av hele antrekket, men det skal jeg fikse senere. Her ser dere hvert fall look of the night, håret og sminken!

Vi startet nyttårsaften med kalkumiddag og vors hos oss, før det kom noen flere på vors. Så dro vi på Hemsen for å være der resten av kvelden. Koste oss kjempemasse! For min del endte ikke kvelden så godt; ventet i to timer ute i - 11 på taxi.. Fy søren så kaldt!! 

Turen var helt super, og vi hadde det så gøy sammen :-D Vi bodde på Hemsetunet i sentrum forresten, noe som var helt greit. Men til neste år blir det nok hytte i bakken. 

Hva gjorde du på nyttårsaften? 

 

2 kommentarer

linda-mari i London

03.jan.2012 kl.12:10

Du har så fint hår!!

martineonstad

04.jan.2012 kl.11:22

Det så kjempekos ut da :) Håret ble utrolig fint! Og jeg må nok se om jeg finner noen løsvipper selv nå, så jo faktisk naturlig ut!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits