oppsummering av året 2011

Jeg elsker slike innlegg, så tenkte jeg skulle slenge meg på! Jeg begynte jo ikke å blogge før i juni, men jeg har bladd meg litt tilbake i bildemappene på facebook og på macen, og funnet noen bilder og minner jeg kan dele med dere allikevel. På mange måter har dette vært min verste år noensinne, men det har selvfølgelig hatt sine oppturer, som blant annet russetiden. Håper og satser på at 2012 topper alle årene som har vært! 

JANUAR

Årets første måneder begynte dårlig for min del. Jeg var veldig syk og det syns på alle bilder av meg. Så det må dere bare unnskylde, jeg blir nesten kvam av å se hvordan jeg så ut på den tiden. Blek, puslete, stusselig.. UANSETT! Jeg feiret nyttårsaften med min daværende kjæreste og mange hyggelige mennesker hos en kompis av han. Det var 200-års jubileum for Drammen by, med masse fine raketter. Kvelden var veldig koselig, helt til et snøras ødela bilen min og det hele endte med at de vi feiret hos måtte betale skadene (forsikring, selvfølgelig). 

Så var det klart for russeball! Jeg hadde kjøpt kjole i USA sommeren 2010, og gledet meg som en unge til å bruke den. Russeballet var kjempegøy! Det var maskeradeball, men jeg glemte masken min på vors.. Typisk meg. 

FEBRUARTidlig i måneden var vi på Golsfjellet med jobben til pappa, og sto i bakken i Hemsedal. Jeg fikk slalåmski denne vinteren og hadde plutselig ork til et par turer, så det var gøy! Bortsett fra at det var - 25 da vi sto i bakken, da.. 

Jeg bakte også mine første cupcakes! Sjokolade all the way, veldig mektige. Og med melkehjerter på selvfølgelig, det var jo Valentines Day. 


En koselig kveld hos Rebekka! 


Og min kjære Samira, valentinesbarnet, fylte 19 år og inviterte til kjempegod mat og en koselig jentekveld. 

MARS

Dette er en av de verste månedene jeg hadde. Bursdagen min var årets verste og mest tårefylte dag.. Men jeg fant allikevel anledningen til å feire dagen en kveld med alle jentene mine, og fikk masse fine gaver! Er så glad jeg har dere.  

APRIL OG MAI 

RUSSETID!!!!! Åh, i slutten av april var russetiden endelig i gang, og etter utallige arbeidstimer med bussen var vi endelig klare.


Sjekk den fine bussen vår! Verdens beste buss, stoppet ikke en eneste gang. Vi vant faktisk prisen for årets eksteriør på Drammenstreffet :):)

Søppelsekkene er foran vinduene for at lyset ikke skulle slippe inn da vi hadde visning. På denne måten ble det helt mørkt i bussen og vi fikk vist frem de kule lyseffektene vi hadde! 

Dont be a rockstar, be a legend!


Vi var på begge Drammenstreffene, Tryvann og Landstreffet i Stavanger. Jeg hadde the time of my life, uansett hvor klisjè det høres ut! Russetiden var helt herlig, og mye av grunnen er fordi vi hadde buss. Bussen vår var faktisk en av Norges lengste, og med en gigantisk bar og stor lounge. 

Natt til 17.mai rullet vi hele natten og hadde frokost hos Rebekka. 

Slitne på 17.mai..

Årets beste måned!

Siste delen av året mitt kommer i et senere innlegg :-) Det ble litt mye russ her, men det var liksom det den første halvdelen av året dreide seg om.. 
Er du fornøyd med året som gikk? Fortell meg det beste med hele året ditt! 

2 kommentarer

Mira

04.jan.2012 kl.11:14

Fin oppsummering, det virker som om du har opplevd mye :) Ønsker deg alt godt i 2012!

martineonstad

04.jan.2012 kl.11:18

Så gøy å se hvordan året ditt var, selv om det ikke var så bra i begynnelsen.. Glad du har det bedre nå! :-*

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits