christina tipser

Hei! I dag vil jeg tipse dere om to storfavoritter i sminkepungen; verdens deiligste børste og en liquid liner fra Artdeco. All-purpose brush fra Beter kjøpt på Vita. Jeg bruker denne børsten til solpudder, og den er helt herlig. Kosten er kjempemyk og god, drysser ikke og røyter ikke. Jeg har hatt problemer med å finne en myk kost som samtidig ikke drysser og røyter lenge, det er visst ikke bare-bare! Anbefaler denne på det sterkeste, koster kun 159 kr på Vita.
Long Lasting Liquid Liner fra Artdeco. Denne ser ut som en dipliner på øyet, men er tusen ganger lettere å påføre! Jeg får absolutt ikke til å legge dipliner, og da denne er som å påføre vanlig eyeliner er den perfekt for meg. Så denne er virkelig et godt tips dersom du kunne ønske du kunne legge dipliner, men ikke får det til! Den holder hele dagen og er veldig fin på. Kjøpt på Esthetique, men jeg husker ikke prisen.. 

Har du prøvd noen av disse?:-)

4 kommentarer

Laura_Maradam

04.jan.2012 kl.13:11

I also use a pen for eyeliner :) its the best!

x

Line

04.jan.2012 kl.13:41

uu..sånn eyeliner må jeg forsøke å skaffe meg! :D

LEA REIFF

04.jan.2012 kl.16:01

Takk for tipset, må prøves!

bergenbabes

04.jan.2012 kl.17:01

nei, men takk for tipset

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits