oppsummering av året 2011, del 2

God morgen! Jeg starter denne lørdagen med Del 2- siste del av året mitt! Dette blir den delen som var bloggåret mitt, da jeg begynte å blogge i juni (selv om bloggen ble opprettet i februar, faktisk). Innlegget ble visst litt langt, oopsi..  

JUNI19. juni 2011 skrev jeg mitt første innlegg på bloggen, som du kan lese her

Farmor fylte 70 år, og jeg fikk endelig tatt i bruk den fine kjolen min fra Vero Moda. Hele familien syns jeg så ut som en prinsesse (og brått ble jeg 5 år, hehe). 

Jeg hadde SISTE SKOLEDAG FOR ALLTID! Endelig gjennomført 13 års skolegang, og var på galla + graduation party med hele 92 trinnet i Drammen og omegn. En herlig kveld!

Kvelden etter var det vitnemålutdeling på skolen, og så bar det videre i Hannas bursdag. Avlsuttet måneden med å legge ut bilder av rommet mitt. 

JULIJeg studdet shortsen min. 

Og dro til Edinburgh!!!! 

Så skjedde det utenkelige, vi fikk en telefon fra farmor hjemme i Norge mens vi shoppet som gale på Boots, om at det hadde gått av en bombe i Oslo. En liten time senere satt vi klistret til tv-skjermen i leiligheten, og Utøya tragedien var å se på alle kanalene.. I juli fikk jeg også hektet på Mulberry, og disse to ble mine. Heart friendship bracelet og locket cosmetic purse. 

AUGUST

Jeg jobbet MASSE.. Noe som resulterte i dårlig blogging. 

Men jeg rakk en liten jentekveld med hjemmelagde frozen strawberry daquris. Så farget jeg håret mørkere.. 

Og bare noen dager etter ødela jeg ryggen da jeg falt hos Rebekka. Det var en herlig kveld helt fram til jeg slo meg. 

Resten av måneden var jeg sengeliggende med skikkelige smerter i ryggen, så da blogget jeg rett og slett ikke. Både humøret og formen var på bånn, og jeg syns så vanvittig synd på meg selv (haha). 

SEPTEMBER


Jeg lagde fishtail braid etter å ha lest bloggen til Lauren Conrad. Jeg begynte å bake, for real. Her er en av mine første cupcakes! De var supersøte, i smaken altså, og både kaken og frostingen smakte jordbær. Litt mye, sa du? 

Og jeg jobbet masse, igjen.

OKTOBERJeg fikk nye briller, fra Ray Ban.Og tok en veldig etterlengtet 10 dagers ferie i Spania!! Da jeg kom hjem, var det virkelig høst. 

Jeg kjøpte mine absolutte favorittsko, fra DNA. Årets (nest) beste kjøp, tror jeg! 

Så ble det Halloween, og jeg kledde meg ut som cheerleader. Til slutt la jeg min elsk på mamma sin cape. 

NOVEMBERJeg startet måneden med å dra på boksignering av boken Love, Manuela sammen med tante. Manuela er virkelig verdens skjønneste dame! Og boken er fantastisk, og hyppig brukt her hjemme. Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg kjente på sykdommen at det er høst. Du kan lese det her.Så kjøpte jeg min fine jakke fra Jenny Skavlan for Bikbok. 

Jeg hadde hektet på krøller..

Kort tid etter reise jeg til Edinburgh igjen, denne gangen med Kristiane! 

.. hvor jeg kjøpte min nye kjærlighet, og mye annet fint (klikk her og her.) 

DESEMBER

Endelig årets fineste måned!Denne måneden ble det mange antrekksbilder!

Og oppdateringer på hvordan nelgene mine var lakkert.Jeg var på juleverksted med masse søte jenter. Og fikk ny vinterjakke av verdens beste mamma og pappa. Jeg testet løsvipper for første gang med suksess, og elsket det!Så kom endelig julaften og mine favorittdager! Året avsluttet jeg på Hemsedal med verdens beste jentegjeng. Endelig slutt på 2011.

Nå ser jeg fram til et strålende bra 2012, for det skal det virkelig bli. Må bare bli ferdig med dette friåret mitt, så sier det forhåpentligvis pang og jeg er plutselig student! Åh, som jeg gleder meg til alt 2012 har å by på. 

Hva gleder du deg aller mest til dette året? 

7 kommentarer

Iselin Pettersen

07.jan.2012 kl.13:55

Sv: Åhh, det var hyggelig å høre :D

Ser ut som du har hatt et flott år! Og det rommet ditt er så sinnsykt fint! Elsker den lille "pyntekroken" din ;) Og hvor er den kjolen din fra du brukte på nyttårsaften? Den var rett og slett gorgeous <3

Christina

07.jan.2012 kl.14:02

Iselin Pettersen: Tusen takk :D Så koselig med kommentar! Kjolen er fra Nelly:)

07.jan.2012 kl.14:07

Hvor i Spania bodde dere? Hotell og sted :) og er det å anbefale også i forhold til uteliv ?

Christina

07.jan.2012 kl.14:18

Anonym: Vi leide en villa i Spania, nærmere bestemt Javea :) jeg var der med famiien, og det var helt perfekt; kjempefint der! Men jeg tror ikke utelivet er noe særlig.. Det er mer et turiststed, da de fleste som var der var eldre eller barnefamilier. Hadde satset på et annet sted i Spania for venninnetur :)

carinacharlotte

07.jan.2012 kl.15:51

Så fine bilder! <3

Stine

08.jan.2012 kl.00:07

Den buksen fra det første innlegget ditt, fra Gina, hva heter den? :-)

Den var fin :)

Christina

08.jan.2012 kl.00:26

Stine: Takk! Den er kjempegod :) Mener det er Silvia jeans, men jeg kan oppdatere deg på det i morgen hvis det er en annen :) http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_130953 Denne er hvert fall prikk lik, så jeg er ganske sikker på at det er den!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits