håndspa

Hei! Som jeg skrev i går, så fikset jeg neglene mine. Det er noe jeg har begynt å gjøre èn gang i uken nå, for å ta vare på hendene og neglene sine er faktisk utrolig viktig! Du bruker jo tross alt hendene til alt, og de er godt synlig for andre mennesker. Dessuten er det ingen tvil om at det er mye penere med velstelte negler enn nedbitte, sant? :-) 

Derfor poster jeg dette håndspa-innlegget for å vise dere mine rutiner for å behandle hender og negler! Disse produktene bruker jeg:Neglelakkfjerner (vanligvis acetonfri, men med aceton for å fjerne glitterlakk), neglefil, håndkrem fra LDB (eller den rosa fra Vaseline Intensive Care) og Biosilk som olje til neglebåndene. Disse blir fort tørre hos meg.. På neglene har jeg basecoat/neglforsterker fra Pronails, en lakk og topcoat fra MNY. Første steg er selvfølgelig å fjerne gammel lakk. Selv om du ikke har på neglelakk, kan det være lurt å dra over med neglelakkfjerner for å få bort fett osv, slik at lakken fester seg bedre. 

Deretter bruker jeg denne geniale filen. På en ene siden har den en myk, rosa side. Denne siden bruker jeg til å file oppå neglene, for å få en jevn og fin overflate. Den sorte, harde siden bruker jeg til å file og forme neglene med. Til slutt går jeg over med den myke siden for å mykne opp kantene. Innimellom er det også lurt å dytte ned neglebåndet. Dette gjør blant annet at neglene ser lengre og finere ut i formen. Jeg bruker denne (vet ikke helt hva jeg skal kalle det..), som fulgte med i et manikyrsett jeg fikk for mange år siden. Jeg filer alltid neglene mine firkantet, fordi jeg syns det er penest på meg. Det er selvfølgelig smak og behag, og du må selv finne ut hva du trives best med :) Etter å ha filt neglene (både oppå og formet de), er det bare å begynne med lakkeringen. Jeg bruker ett lag med basecoat før jeg begynner med selve neglelakken. Antall lag med neglelakk avhenger av lakken, men her har jeg brukt ett lag (Peach Melba fra Barry M). Avlsutter med ett, evt to, lag med topcoat. Til slutt smører jeg inn neglene med Biosilk, og håndkrem. Det er lurt å gjøre dette før du legger deg, så vaskes ikke produktene vekk. Olje på neglebåndet bruker jeg etter behov, mens håndkrem bruker jeg hver kveld. Spesielt nå om vinteren! Håper dere likte dette innlegget. Det er hvert fall sånn jeg steller neglene og hendene mine så ofte som mulig. Jeg har blitt helt avhengig av å ha fine negler, klarer ikke engang å se på hendene mine hvis neglelakken har begynt å flasse av! 

Hvilke rutiner har du for stell av negler og hender? 

7 kommentarer

STINE EDVINSEN

11.jan.2012 kl.18:37

Så fint! :) Bra innlegg ^^

eilenblogg

11.jan.2012 kl.20:08

fint :)

Laura_Maradam

11.jan.2012 kl.20:13

I love to have a hands spa every once in a while :) it feels so luxurious even if you do it yourself!!

xxx

madelenelisella.

11.jan.2012 kl.21:14

ble fint!

Regine

12.jan.2012 kl.12:05

Så fin post, og så fin farge på lakken :)

Marlene

12.jan.2012 kl.15:13

For et fint innlegg! :-) Fine negler du har :-) Selv har jeg bue på mine negler, og lakker de som regel i fransk manikyr om jeg skal lakke de :-)

martineonstad

12.jan.2012 kl.16:50

Det har jeg ikke, men alle burde jo ha det! Jeg må lære meg å ta bedre vare på neglene mine, tror jeg :o)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits