spring

  • 20.jan.2012 kl.11:24 i Mote

Jeg lengter så UTROLIG etter vår og sommer nå! Tviler på at jeg er den eneste? Jeg har så lyst til å kle meg i hvitt, pasteller, shortser, skjørt, sandaler, sommerkjoler, luftige stoffer.. Trenger jeg egentlig å si noe mer? Jeg vil ha sommer NÅ! Det er hvert fall ingen tvil om at jeg er et sommermenneske. 

En trend jeg liker veldig godt nå, er mint fargen. Har du sett noe så nydelig? Jeg må definitivt skaffe meg noen lekre mintfargede plagg! Gjerne et skjørt, en fin bluse eller en kjole. Og en genser. Duse pasteller og blonder er alltid en sikker vinner hos meg om sommeren og våren. Jeg liker forsåvidt alltid duse farger, men det passer jo perfekt til solbrun hud og solfylte dager! Ellers elsker jeg shortser. En trend jeg har fått øynene opp for er aztecs stilen, det syns jeg kan være veldig kult på en shorts eller et skjørt med en basic overdel til. Denne sommeren skal jeg også bli mye flinkere til å bruke kjoler og skjørt! Jeg elsker jo å pynte meg, så hvorfor ikke gjør det i hverdagen også? Med noen søte ballerinas til i stede for høye heler, blir det supersøtt og casual. Til slutt topper jeg selvfølgelig det hele med vakkert tilbehør. Jeg er altfor dårlig på å bruke tilbehør og syns som regel det er nok med mine faste perleøredobber, men det finnes jo så mye fint der ute! Spesielt om sommeren syns jeg det er fint med tilbehør. Må bli flinkere på det! 

Alle disse kollasjene er satt sammen i polyvore.com. Så der kan dere også finne alle produktene :-)
Hvilken trend er din favoritt til våren og sommeren?  

5 kommentarer

<3 Marita

20.jan.2012 kl.12:54

Elsker det :D

Caroline in the City

20.jan.2012 kl.13:05

jeg elsker mint! Skal ihvertfall sørge for å få en mint genser i nærmeste fremtid :)

Mira

20.jan.2012 kl.15:26

Gleder meg til mint-fargene!

linda-mari i London

20.jan.2012 kl.18:50

Mint <3

martineonstad

23.jan.2012 kl.17:34

Så mye fin inspirasjon! Jeg har helt dilla på mint for tiden, og gleder meg til butikkene får inn fine sommerklær i fargen. Gleder meg vilt til varmere tider :-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits