DIY: perlehengere

Dette drev jeg med i hele går kveld! Etter å ha satt opp stativet, måtte jeg ha noen fine kleshengere, så jeg tok saken i egne hender og pyntet de med perler og stener. Kleshengerene er vanlige, hvite hengere kjøpt på Ikea. All pynten hadde jeg faktisk hjemme, men jeg så at de hadde mye fint på Panduro nå, av både perler og stener! Du trenger: kleshengere, perler og stener (evt annen pynt) og "stone glue" fra Panduro. Dette limet anbefalte de som eneste lim som er sterkt nok. 

Jeg har bare satt på pynten tilfeldig, slik at ingen av hengerne blir like. Du kan jo selvfølgelig lage en slags mal på det hvis du vil at alle skal være like, men jeg syns det er fint sånn her. Det er sånn det er med håndarbeid, ingenting blir likt :-) Jeg syns det frisket opp hele stativet på en fin og annerledes måte! Og ikke minst passet de perfekt inn på rommet mitt, jeg er jo så glad i perler.. 

Resten av hengerne kan jeg vise senere, det var bare denne som var tørket. Limet bruker laang tid.. Ingen ble jo like, så det er kanskje spennende med en liten titt på resten også! Gleder meg til å henge opp alle :-D

Hva syns du? 

5 kommentarer

Karoline

21.jan.2012 kl.11:19

Utrolig fint og kreativt :-)

carinacharlotte

21.jan.2012 kl.12:59

Så stilig det ble! Kreativt :-D

<3

Karoline

21.jan.2012 kl.15:02

Det var utrolig fint ! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem fra Bali :-D
Så nydelig det ble :)

Oda

22.jan.2012 kl.13:27

Utrolig kreativt og fint!:-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits