oppskrift: hjemmelaget guacamole

Åh, jeg må bare gi dere oppskriften på denne! Ok, jeg skal innrømme at det ikke ser så veldig delikat ut, men jeg som elsker guacamole syns denne ble kjempegod. Tidligere har jeg bare brukt en avocado og tilsatt ferdig pulver, men på fredag prøvde jeg meg på hjemmelaget guacamole fra bunnen av. Kjempelett!Dette trenger du (til ca 4 stk)

2 avocadoer
1-3 fedd hvitløk 
ca 1 ts chili 
saften av en halv lime
evt. salt og pepperDet gjelder å smake seg til med både hvitløken (jeg brukte bare 1 fedd), chilien og salt / pepper. Det er jo litt smak og behag, og det kommer også an på størrelsen på varene. Jeg måtte bruke chilipulver denne gangen, men det skal altså brukes frisk chili. Jeg tror nok det blir mye bedre, men butikken var utsolgt for det..

For å blande dette til en myk og fin dip, brukte jeg stavmikser. Du kan sikkert mose alt for hånd, men alt skal altså være finmalt. Jeg anbefaler hvert fall stavmikser, det går kjempefort og resultater blir bra :-) Denne er kjempegod til taco, fajitas og annen meksikansk mat, men her brukte jeg den som en del av en tapasmiddag. Da hadde jeg den bare som dip, med Doritos til. Anbefales! Man kan jo ha hva slags potetgull man vil, eller nachochips for den saks skyld. 

Håper denne faller i smak. ♥

2 kommentarer

tonje

22.jan.2012 kl.20:26

Skal absolutt testes :) Takk for tips!

martineonstad

23.jan.2012 kl.17:30

Nå ble jeg sulten på chips og guacamole! Nam! Den må jeg prøve :-) Tusen takk for oppskrift!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits