last night

Hei, jeg heter Christina, og jeg er en dårlig blogger! Hehe, jeg kom faktisk nettopp hjem fra Mia. I går var veldig gøy, og vi koste oss masse på vors med hjemmelaget pizza, Alias og miksing av drinker. Som forsåvidt ikke ble en suksess akkurat.. Jeg tok ikke med meg kameraet på Blindern, men her er noen fra vorset! 

Nå har jeg som sagt nettopp kommet hjem, vi sov hos Mia i natt. Så nå har jeg dumpet ned i sengen og er klar for å se litt mer Pretty little liars, hihi, det begynner å bli så spennende!! Åh, dette blir og er en veldig avslappende søndag for min del, og jeg kjenner at det er helt greit. 

Hva gjorde du i går? 

6 kommentarer

AmalieD

22.jan.2012 kl.16:37

så koselig!

danian

22.jan.2012 kl.16:48

Fine bilder

carinacharlotte

22.jan.2012 kl.21:01

Så koselig! Fine bilder :)

<3

Marlene

23.jan.2012 kl.13:28

Ser ut som dere koste dere :-) Åh, pretty little liars er så syyyykt spennende for tiden! Jeg både gruer og gleder meg til 19 mars, når vi endelig får vite hvem A er :-O

Christina

23.jan.2012 kl.13:43

Marlene: Ikke før 19.mars?! Wæh :-o må innrømme at jeg har jukset litt, haha.. Jeg googlet det, og fant ut hvem A er. Men det er fortsatt like spennende!!

martineonstad

23.jan.2012 kl.17:36

Så mange fine bilder du tok :-))) Jeg har også dilla på Pretty Little Liars, og gleder meg til neste episode! Du må ikke avsløre hvem A er!! Haha :o)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits