christina anbefaler

Først må jeg bare si; jeg har prøvd utrolig mange selvbrunere opp gjennom tidene. Spraytan i salong, spraytan hjemme, kremer, mousse.. Ingenting slår denne. For ca en uke siden fikk jeg selvbruning fra Crazy Angel i posten, i fargen Midnight kiss. Jeg begynte å bruke den med en gang, og jeg er strålende fornøyd!Den har en perfekt, dyp og fin brunfarge. Den blir faktisk ikke oransj i det hele tatt,  noe som er et gigantisk pluss! Denne fargen anbefales kanskje ikke om du er veldig lys i huden, men jeg syns den er perfekt til meg. Kremen er sjokoladebrun, og fargen syns umiddelbart. Dersom du ikke er fornøyd, kan du lett vaske av fargen før den tørker på huden. 

Mange som har anbefalt denne sier at den ikke lukter i det hele tatt, men der er jeg ikke helt enig. Den lukter bittelitt i etterkant, men ikke den vanlige selvbruningslukten. Så lukten er ikke så veldig ille, men luktfri er den ikke. 


Jeg bruker en engangshanske når jeg påfører. Kremen er veldig mørk og ser derfor skitten ut på fingrene! 

For å opprettholde fargen kan det være lurt å smøre seg annenhver dag, eller til og med hver dag. Under selvbruningskremen bruker jeg vanlig bodylotion, ellers kan selvbruningen bli flekkete og stygg.


Tatt med blits, rett etter påføring. Har på kremen på venstre ben. 


Tatt uten blits, rett etter påføring.

Det jeg syns er ekstra bra med denne, er at når fargen begynner å gå bort blir den ikke flekkete. Fargen blir bare gradvis svakere, og den setter seg ikke "nedi" porene, på en måte. Skjønner noen hva jeg snakker om? Jeg syns hvert fall denne er kjempefin, og etter et par påføringer ser det ut som om jeg har vært i syden!

Den kan kjøpes for 279 kr her

3 kommentarer

Muffkid

30.jan.2012 kl.21:52

Har ikke vært borti den taneren før. Skjønner hva du mener med at det setter seg i porene. Ikke pent! Kanskje det blir til at jeg tester ut denne. Min favoritt er en fra Xen tan :]

camilla

30.jan.2012 kl.23:08

Hmm, den virket ikke så dum! :) Har aldri funnet noen jeg har vært skikkelig fornøyd med, så kanskje på tide. Hehe!

martineonstad

01.feb.2012 kl.11:19

Du fikk utrolig fin brunfarge av den da! :-) Men jeg tåler ikke den lukten, og jeg har funnet en som såvidt lukter. Den bruker jeg i ansiktet, og kjenner det nesten ikke. Den er fra Decleor :-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits