i'll lean on you and you'll lean on me and we'll be okay

Jeg hadde en helt super kveld i går! Jeg sovnet frem til rett før jeg skulle dra, og var ikke hjemme før sent, så jeg rakk ikke å blogge noe mer for dere. Men jeg tok litt bilder, så jeg tenkte jeg kunne prøve å vise dere hvilken koselig kveld jeg hadde. ♥Vi fikk servert utrolig masse god mat! Tapasretter som kyllingvinger, vårruller, potetbåter, ost og kjeks, spekeskinke og melon.. Mange av mine favoritter, nam!! Og ikke nok med det, vi fikk også himmelske kaker og is til dessert. Kristiane forsynte seg ganske godt som dere ser, hehe. Hun skulle gjerne hatt en større tallerken! 

Haha, Silje søta! Sjekk ut bloggen hennes her

Haha, jeg ler meg ihjel når jeg ser dette bildet!! Ved siden av meg sitter Marthe og poserer, fordi hun skulle være med på bildet. Det hadde derimot ikke Kristiane fått med seg, fordi hun bare så oss gjennom kameralinsen, og der var ikke Marthe med. Da fikk vi oss en god latter.

Haha, mens her kom hun med!


Kine, Kristiane og Martine. ♥


Jeg var visst litt dårlig på å ta bilder, men lyset var så dårlig der og jeg syns ikke noe om blitsen. Så det ble ingen bilder av hovedpersonene ser jeg, bortsett fra på gruppebildet! Men kvelden var kjempekoselig, med masse fine jenter, godt selskap og god mat. Det kan ikke bli bedre. 

3 kommentarer

Majajako

06.feb.2012 kl.14:20

Fine bilder :)

malinrothee

06.feb.2012 kl.17:40

Fine bilder du! :)

Martine

06.feb.2012 kl.22:34

Så koselig da :-) Alltid like gøy med venninne-kvelder!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits