skjønnhetstips: miks din egen neglelakk!

Hei hei! Først må jeg bare spørre; hva skjedde her i går? Jeg hadde ny leserrekord, og dobbelt så mange unike lesere som jeg pleier! Utrolig morsomt, men jeg aner ikke hvor dere fant bloggen min? Haha, skrik ut, jeg blir så nysgjerrig :-)

Tenkte jeg skulle starte denne dagen med et aldri så lite tips, nemlig et skjønnhetstips denne gangen. Er det bare jeg som ser for meg neglelakker i hodet, men aldri finner de i butikk? Vel, løsningen er enkel: miks din egen. 

Her har jeg mikset disse to lakkene: Chanel Le Vernis 203 og en lys rosa fra Trind (finner ikke noe fargenr på den). Jeg ønsket meg en farge som var hakket lysere enn den fra Chanel, så jeg tilsatte en lysere og mer gjennomsiktig farge helt til jeg ble fornøyd. Jeg blander de rett og slett bare på et hvitt ark, og påfører de med kosten til en av lakkene. Voila, og du har din helt egne, perfekte neglelakk! Obs: den bruker litt lengre tid på å tørke fordi du blander to lakker, men resultatet blir kjempefint. Avslutt med en hurtigtørkende top coat, så tar det ikke så lang tid allikevel :-)

Hva syns du? 

6 kommentarer

Charlotte

07.feb.2012 kl.13:17

Bare Iselin tipset om kleshengerne dine :)

Christina

07.feb.2012 kl.16:23

Charlotte: Takk for at du sa ifra!! :)

Stine

07.feb.2012 kl.16:51

Du kan skaffe deg google analytics, så ser du hvor trafikken kommer fra og hva folk søker på feks hvis de googler og på den måten finner bloggen din :)

Christina

07.feb.2012 kl.17:18

Stine: Takk, det skal jeg gjøre :D

LEA REIFF

07.feb.2012 kl.19:49

Så fint det ble!

Silje

07.feb.2012 kl.21:18

Bare Iselin linket deg på fan siden sin på facebook . :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits