min drøm

Vi har alle drømmer, og jeg har mange. Jeg drømmer om å bli klinisk psykolog, reise masse, oppleve fattigdom, gjøre noe i godt i verden som å hjelpe fattig mennesker eller andre trengende. Men den drømmen jeg skal dele med dere nå, er noe mye mer egoistisk enn som så; jeg vil kunne gjøre noe av det jeg elsker aller mest. Jeg vil åpne et bakeri / konditori, hvor jeg hovedsakelig selger hjemmelagde (!!) cupcakes, men også andre fine kaker. Det er viktig at alt jeg serverer der er hjemmelaget, for det verste jeg vet er frosne kaker som blir tint opp og satt på en tallerken før servering. Jeg vil at det skal være en type kafè full av bøker og motemagasiner som folk kan komme til og nyte noe godt å spise og drikke samtidig som de får en god leseopplevelse. Interiøret i kafeen min vil være vesentlig, fordi jeg også drømmer om en liten, søt interiørbutikk. Derfor har drømmen min nå utviklet seg til å bli en kafè, men også en liten interiørbutikk! Jeg ser for meg hvite vegger, vakre, vintage stoler, søte blomsterduker og detaljer i lyserosa. Man kan både shoppe og kose seg med noe godt, på ett og samme sted! Perfekt, spør du meg. En vakker dag skal jeg åpne denne kafeen, for det er faktisk en av mine største drømmer. Tenk så fantastisk å kunne drive noe sånt og gjøre noe man elsker! 

Hva er din største drøm? 

Blogg din drøm - vinn kr 2.500,-! Klikk på bildet eller linken nedenfor for å delta.

Klikk her for mer info!

Stikkord:

10 kommentarer

Marlene

08.feb.2012 kl.19:16

aww, liker! :-D Duu? jeg har et stort ønske jeg... kan du legge ut oppskrift og fremgangsmåte på de fantastisk fristende cupcake'sene øverst i innlegget ? Sitter å venter på mine desverre mislykkede muffins i ovnen nå, og hadde blitt SÅÅÅ glad om du kunne lært meg å lage de du har lagd istedet? :-D

linda-mari i London

08.feb.2012 kl.19:43

Det så kjempegodt ut!

martineonstad

08.feb.2012 kl.20:12

Jøss, høres hvert fall ut som et sted jeg GJERNE skulle besøkt <3 Håper du gjør det! :-))

Christina

08.feb.2012 kl.21:09

Marlene: Det kan jeg gjøre! Jeg har tenkt på det lenge nå, så det er kanskje på tide å gjøre det snart :-D

Silje

08.feb.2012 kl.22:49

Liker drømmen din :) Jeg vet om en slik café som er en liten interiørbutikk i tillegg. Den selger ikke cupcakes, men ferske smørbrød med en liten twist på hver enkelt. Når du sitter der kan du kikke rundt på alle gjenstandene og spørre om prisen på alt fra stolene til kniven til taklampen :)

Christina

08.feb.2012 kl.23:02

Silje: Finnes det? HVOR? Jeg må dit, haha :)

Mia Kim

09.feb.2012 kl.00:46

Drømmer er til for å bli til noe en vakker dag! Si ifra, jeg kommer å prøvesmaker cupcakes :)

Line

09.feb.2012 kl.09:35

Det her var veldig rart, men jeg satt faktisk å tenkte her om dagen at du burde gjøre noe sånt!

Oda

09.feb.2012 kl.10:20

Du bør komme til Sarpsborg! Vi har akkurat en sånn liten kafé, og det er mitt favorittsted i hele verden. De mangler bare cupcakes. Jeg skal dit om en time, er der hver dag når jeg er hjemme på besøk!:-)

Christina

09.feb.2012 kl.10:47

Oda: Er det sant? Dit skal jeg definitivt ta turen en gang :-D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits