Lita Ivory Crochet

  • 10.feb.2012 kl.18:49 i MoteDisse skoene fra Jeffrey Campbell må jeg bare ha. Har du sett noe så fint? Modellen er lita, og de heter Ivory Crochet. Foreløpig har jeg bare funnet de på nastyal, så her kan du kjøpe de. For meg passer disse skoene til omtrent hva som helst, men for deg som kanskje ikke syns det, har jeg kombinert de i noen antrekk her! 

 
Stil nr. 1: Kjoler. Disse skoene er perfekte til kjoler (og skjørt) i sommer! Både sarte pasteller og knalle, vakre farger passer skoene til. Jeg tror det blir nydelig. 


Stil nr. 2: Jeans. Skoene passer definitivt perfekt til jeans og en fin bluse også. Kombiner de hvordan du vil med jeansene, her har jeg valgt en enkel bluse, et statementsmykke, en vakker, mintfarget veske og store solbriller. 


Stil nr. 3: Shorts. Jeg elsker shorts og en kul overdel, og det er ingen tvil om at disse skoene hadde passet perfekt! Denimshorts, farget shorts, blondeshorts.. Bestem selv, jeg personlig syns disse skoene går til absolutt alt. 

Kollasjene er satt sammen i polyvore, og er bare ment som en inspirasjon til hvordan å kombinere de vakre skoene. Plaggene vet jeg derfor ikke hvor er fra :-)

Jeg kjenner hvert fall at jeg ha disse skoene når våren kommer snikende! ♥

Hva syns du om skoene, hot?
Hvilken kombinasjon er din favoritt? 

5 kommentarer

Stine Pedersen

10.feb.2012 kl.19:08

elsker de shortsene!

carinacharlotte

10.feb.2012 kl.19:31

LOVE!! Men jeg ville så gjerne hatt de i sort jeg! <3

hanna

10.feb.2012 kl.20:06

Likte alt :):)

Renée

12.feb.2012 kl.05:24

Åå, jeg elsker de skoene selv! Jeg har siklet etter de alt for lenge nå, kan nesten ikke noe annet enn å bestille dem :)

martineonstad

12.feb.2012 kl.13:56

Absolutt lekre! Skulle gjerne tatt meg råd til et par av de! :-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits