Jimmy Choo

Hei og god morgen! Det ble endring i planene da de ringte fra tannlegekontoret og sa at tannkirurgen min måtte være hjemme med sykt barn, så derfor måtte operasjonen min utsettes hele tre uker. God nyhet: jeg har en helg fri uten vanvittige smerter og hovent ansikt! Dårlig nyhet: jeg må gå rundt med vond tann i tre nye uker.. Som om to måneder ikke var lenge nok. 

Uansett, da blir dette en blogghelg i stede. Jeg klager hvert fall ikke på at jeg har fri, for det kjenner jeg at jeg virkelig trenger. Dessuten kommer jentene hit i morgen, så da har jeg krefter til å lage noe godt til oss, også. Lykke. 

Over til overskriften og bildene; i går fikk jeg denne gode, friske parfymen fra Jimmy Choo. Jeg liker å bytte på parfymene mine, så jeg har tusen av de, haha. Jeg blir så fort lei en duft, så nå passet det fint med en ny en. Jeg syns den er litt sommerlig, men forandring fryder, så det stopper ikke meg fra å bruke den! 

Den blir bedre og bedre for hver gang jeg lukter på den, så jeg anbefaler den virkelig! Spesielt som sommerduft. 

Ha en strålende fredag, og god helg. ♥

5 kommentarer

Beathe Lindseth

10.feb.2012 kl.12:16

den må jeg prøve :D Fine bilder og god bedring!

Amalie Josefin

10.feb.2012 kl.12:18

åå den er så god :D

tears and kisses -Tiril-eLiNe

10.feb.2012 kl.14:07

Det er så ergelig når slike ting blir avlyst, for man har liksom gått og ferberedt seg, også må man gå og forberede seg på nytt :P

Den parfymen elsker jeg, og pene bilder av den har du tatt også ^^

Christina

10.feb.2012 kl.14:25

tears and kisses: Ja, ikke sant! Jeg gruer meg jo, men jeg var så forberedt på det, og nå må jeg forberede meg på nytt og grue meg i tre nye uker.. Tusen takk :)

carinacharlotte

10.feb.2012 kl.22:48

Fiine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits