En god frokost

God morgen. ♥ Tenkte jeg skulle starte dagen med å tipse dere om verdens beste frokost, uten tvil min favoritt for tiden. Jeg har faktisk spist dette til frokost, med litt forskjellig tilbehør, hver eneste dag i fire uker nå! Haha, snakk om å være ensformig, men det er såå godt. Det er rett og slett stekt brød, egg og bacon. Ha masse smør i pannen, og stek brødet til det blir gyldent i kantene. Jeg har hørt at det er godt med litt havsalt også, men det har jeg ikke prøvd. Stek egg og bacon, og ha ved siden av! Det er også supergodt med fenalår på. 

Jeg bruker loff, fordi jeg egentlig ikke liker brød, men hvis du er glad i grovere brød så kjør på! Det kan også brukes til å lage himmelske sandwicher med kylling, salat og kanskje litt dressing? Yummi!!!


Fine tulipaner betyr vår for meg!

Senere i dag kommer en DIY jeg prøvde meg på i går, og jeg ble skikkelig fornøyd. Så følg med! :-) Jeg skal også på jobb i dag, men først skal jeg kose meg med den deilige frokosten min og noen episoder av 90210.. 

5 kommentarer

kristinesyv

16.feb.2012 kl.11:22

God morgen :-) Så godt ut!

Anne-Sofie

16.feb.2012 kl.11:41

namm, det så veldig godt ut! :)

eilenblogg

16.feb.2012 kl.11:58

så nam nam ut :)

LEA REIFF

16.feb.2012 kl.15:14

Yummmi!

martineonstad

17.feb.2012 kl.11:41

Åh, så fine bilder du tar! Enkelt og godt, veldig sant :-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits