Too Hot to Handle

God, herlige fastelavenssøndag! Hihi. I går ble det visst ikke så mye tid til bloggen, jeg var faktisk på farten fra jeg sto opp og var hjemme igjen halv 8. Jeg skulle egentlig ut med jentene, men sofaen og en god middag fristet faktisk mer. Så da ble det crispy and til forrett og masse forskjellige indiske retter til hovedrett, nam!Jeg hentet som sagt mamma og pappa på flyplassen da de har vært i London, og siden de er verdens beste foreldre kom de hjem med blant annet denne vakre vesken fra Marc By Marc Jacobs. Det er den perfekte svarte vesken etter min mening: deilig skinn, minimalistisk, akkurat stor nok (men ikke for stor!) og den har både kort og lang reim. 

Modellen heter Too hot to handle Hobo. Jeg er kjempefornøyd med den, og gleder meg til å bruke den i antrekk fremover :-) Jeg eier nemlig ikke en eneste svart veske som rommer litt mer enn lommebok og iphone. Lily fra Mulberry er ikke alltid stor nok.. 

Jeg liker de enkle sølvdetaljene i hanken! Elegant og fint. Bildene ble litt så som så pga lyset, men dere får nok se bedre bilder av den i et antrekk allerede i dag :-D

4 kommentarer

kristinesyv

19.feb.2012 kl.10:50

God morgen :) kjempe fin veske

camilla i london

19.feb.2012 kl.11:02

Du er ikke lite heldig da :-) Så fin den var!

carinacharlotte

19.feb.2012 kl.11:44

Love love love! <3 kjempestilig!

Karoline

20.feb.2012 kl.06:22

Heldiggris ! Den var utrolig fin :-D Shortsen du fikk var også nydelig !

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits