Nyheter i klesskapet

Jeg må jo vise dere resten av shoppingen mamma og pappa gjorde for meg i London. Når de kommer hjem med så mye fint til meg gjør det faktisk ikke noe at jeg ikke fikk bli med på tur, hoho! Dette er jo minst like bra :-D Også er jeg veldig spent på hva de kjøpte i bursdagsgave til meg, da..

VERDENS deiligste jeans fra Topshop. Disse overgår alt og alle! Og se da, endelig fikk jeg en vinrød bukse som jeg har lett hele Norge rundt etter. Jippiiii!

Lyserosa blazer fra Zara. Perfekt til resten av den pastellfargede delen av garderoben min. Denne kommer til å bli godt brukt utover våren og til sommeren, det er jeg sikker på! 

Tre par søte sokker med blondekant i mint, rosa og hvitt. Sånne sokker er faktisk også umulig å oppdrive i Norge om dagen! Det er godt Topshop redder dagen, nok en gang. 

Og til slutt; den fineste shortsen ever fra Topshop. Jeg er helt head over heels forelsket i denne shortsen! Og den satt som et skudd! Mon tro om jeg klarer å vente til Egypt med å bruke den.. *tviler*

5 kommentarer

astudentway.com

19.feb.2012 kl.19:35

Jeg har tre av de buksene selv. Må være de beste som finnes! <3

Christina

19.feb.2012 kl.20:10

astudentway.com: I know! Finnes ingen bedre :)

LEA REIFF

19.feb.2012 kl.22:29

Syyyyyykt fin shorts!

hanna

19.feb.2012 kl.22:53

Åååh ALT er fint! Elsker buksene og shortsen :)

martineonstad

20.feb.2012 kl.09:42

Åh, tenk å ha verdens snilleste og flinkeste foreldre som finner så mye fint! Elsket, elsket den shortsen! :-)) Og så bra at du endelig fikk buksen :-D Haha

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

19, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits