Gode produkter

For noen uker siden fikk jeg Smashbox Photo Finish Primer i posten, og i går ventet Mary-Lou Manizer aka "the Luminizer" fra the Balm på meg da jeg kom hjem fra photoshoot. Primeren har jeg brukt hver eneste dag siden jeg fikk den, og er strålende fornøyd! Første inntrykket var at huden ble silkemyk. Såå deilig! Den hjelper sminken til å holde hele dagen, og skal også hjelpe mot blanke områder i ansiktet. Jeg blir fremdeles litt blank i t-sonen, men den hjelper allikevel. 

Dessuten kommer den til å vare i en evighet, da jeg bruker å lite som en liten ert hver dag. Har som sagt hatt den i noen uker nå, og det er som om den ikke er brukt engang! Prisen ligger på 375 kr. The Balm pudderet er et all-around pudder som kan brukes som både shimmer, highlighter og øyenskygge, og kan også brukes som en finish utenpå hudsminken. Dette har jeg kun prøvd i dag, og er veldig fornøyd foreløpig! Jeg kjøpte det først og fremst fordi jeg trengte en ny highlighter, men det var veldig fint som øyenskygge også. Prisen på dette er 189 kr. Og se det fine designet på pudderet! Alle produktene til the Balm er så fine og retro, og pynter opp badehyllen min, hihi. Jeg har bestilt begge på coverbrands, og må si jeg er veldig imponert! Jeg fikk begge varene etter to små dager. Mandag kveld la jeg inn bestillingen, tirsdag morgen fikk jeg mail om at varen var sendt og på onsdag dumpet den ned i postkassen min. Upåklagelig, ikke sant? :-)Har du prøvd noen av disse produktene?

3 kommentarer

Alexandra jacobsen lorentzen

23.feb.2012 kl.18:54

nei de har jeg ikke prøvd :)

Iselin Pettersen

24.feb.2012 kl.10:08

Coverbrands er suuper! :D Jeg har det andre multiproduktet - Betty Lou Manizer. Men jeg har veldig lyst på det du har også, for det ser veldig fint ut, og er litt lysere enn det jeg har :)

Marlene

24.feb.2012 kl.13:19

så kjekt da! :-D Bestilte meg noe fra coverbrands igår kveld jeg, så blir spennende å se når jeg får pakken ^^

Skriv en ny kommentar


hits