Nytt design (igjen..)

  • 24.feb.2012 kl.11:26 i BloggJeg var så utrolig lei av det forrige, jeg likte det liksom ikke helt.. Syns det ble litt for søtt, så nå har jeg fikset det mye mer som jeg vil ha det. Stor header og helt enkelt :-) Øverst finner dere knapper med twitter og bloglovin, om meg kommer! Nedover er det arkiv, kategorier og siste innlegg så det blir lett å følge med. Dessuten er bildene litt større! 

Jeg ville så gjerne bruke de fine bildene Silje tok av meg i et design også! Jeg har ikke fått alle bildene enda, så det kan hende det blir små forandringer etterhvert, men headeren forblir sånn nå. Det eneste jeg ikke liker her, er at avstanden mellom header og øverst på bloggen er så stor (mye hvitt).. Hjelp?

Hva syns du om designet?
Det er jo tross alt dere som skal lese bloggen min og like det dere ser! 

5 kommentarer

lovebell

24.feb.2012 kl.12:15

det var kjempefint! ble veldig ryddig liksom :D

Softessentials

24.feb.2012 kl.15:24

Likte det, me want :)

LEA REIFF

25.feb.2012 kl.22:58

Synes det ble kjempe fint!

Mari

26.feb.2012 kl.21:13

Designet er av Pia, og da synes jeg det blir dumt å ta æren for det selv. Ser at du har fjerneet Design av Pia Bjørnsen på forsiden, men ikke på innlegg, kategorier osv.

Christina

26.feb.2012 kl.22:09

Mari: jeg er fullt klar over at Pia har laget designet, og eg har aldri tatt æren for det heller. Jeg har ikke fjernet det på forsiden med vilje, har ikke lagt merke til det engang. Det var gjort ved en feil :) hvis jeg hadde ment å fjerne det, hadde jeg fjernet det overalt, såpass smart er jeg. Pia står for kodene og designet, men jeg har endret en del på det selv.

Skriv en ny kommentar


hits