En liten oppdateringGod søndag! Operasjonen gikk veldig bra og gikk relativt fort, men timene etter at bedøvelsen gikk ut var forferdelige. Jeg er fremdeles ganske hoven og det gjør fortsatt vondt, men fredagen var definitivt verst. Etter å ha tatt pinex forte sloknet jeg, ble helt ufattelig svimmel og kvalm, kaldsvettet og ble rett og slett helt slått ut. Så hele fredagen sov jeg bort. Jeg orket ikke engang å se mer enn èn episode av Gossip Girl, 20 minutter av gangen- fordi jeg sovnet!I går tok jeg en liten tur ut for å ikke gro fast i sengen (og forhindre ryggsmerter), men da ble jeg helt slått ut. Turen til Sandvika endte i brekninger og sinnsyk kvalme for min del, så jeg sovnet med en gang jeg kom hjem. Dette er ikke noe godt, altså! Kvelden gikk heldigvis bedre, og jeg fikk spist litt bakt potet og sett på film med mamma. Jeg har skikkelig problemet med å spise og drikke, så det går i suppe, potetmos og andre myke ting delt opp i bitte små biter. Klarte faktisk å spise litt kebab og pommes frites i går! Generelt begynner formen å bli bedre, og det gjør meg glad :-) 

Tusen takk for fine kommentarer. ♥ Tenkte jeg skulle prøve å begynne smått med bloggingen i dag, for jeg fant en gammelt kamera jeg til nød kan bruke. Ellers kommer pappa hjem i morgen tidlig med speilrefleksen min! 

Håper dere har hatt en strålende helg!! 

7 kommentarer

danian

04.mar.2012 kl.11:00

Kjempe fine bilder

annasolberg

04.mar.2012 kl.12:36

huff, hørtes ikke bra ut! Bra du er blitt bedre :)

Kjempefine bilder !

carinacharlotte

04.mar.2012 kl.12:50

Det blir nok mye bedre snart <3

Men vet hvor jævlig det er, også går man rundt og er konstant sulten, men så er det umulig å spise ordentlig! Ekkel følelse :-(

Utrolig fine bilder forresten.

Amalie

04.mar.2012 kl.13:37

Må bare spørre deg hvor du har kjøpt den nydelige beige leopard buksen? :):)

Fine bilder!!! :)

Christina

04.mar.2012 kl.13:46

Amalie: Tusen takk!! :) Den er fra HM Divided :)

tenderlove

04.mar.2012 kl.17:06

så fine bilder:)

Martine

04.mar.2012 kl.21:33

Stakkars deg!! Så godt å høre at det går bedre med deg, virker som at du har hatt en tøff helg :-(

Skriv en ny kommentar


hits