Gårsdagen i bilder

God morgen! Jeg begynner dagen med et aldri så lite bildedryss fra bursdagen min, jeg :-) Skulle egentlig vise dere i går, men jeg orket bare ikke å sette meg ned med redigering av bilder etter en lang dag.. Jeg hadde en utrolig fin bursdag, selv om den ble lang og slitsom. Men det var verdt det. ♥


Dagen startet med pakker og kake fra Condelica på sengen. Tradisjon, og det er så koselig! 


Så kom noen av jentene mine på froskost / lunsj, som snille mammaen min hadde stelt i stand. Se så mye godt pålegg! Også hadde vi rundstykker. 


Og fine roser på bordet.


Min store favoritt; rundstykke med fenalår, smør og augurk. Slår aldri feil!


Siden det var bursdag, hadde vi selvfølgelig kake! Denne deilige sjokolademoussekaken er også fra Condelica. Kjempegod, men veldig mektig. 

Sååå over til pakkene! Jeg fikk bare gaver fra mamma og pappa i går, og en gave fra Line. 


Deler av Green Gate servise! Fikk to tallerkner, to spisebrikker, to latte krus, to skjeer, to små skåler og servietter. Jeg vet at jeg får veldig mye mer, det skal bli 8 av alt sammen i tillegg til mye mer, men mamma har bestilt det fra Danmark og det ble sendt i går. 


Litt diverse: boken Barnepiken, scrapbook ting (bla rosa saks, hihi!), 3-pakk med vannfast maskara fra Lancome, et skilt / bilde med cupcake på, et fint fat jeg skal ha kubbelys på, en stor "krukke" til all kakepynten min og en rosa sko til å sette ringer i. 


Pluss disse to bøkene, slik at jeg kan lære meg kameraet mitt ordentlig. Jeg har lest litt i den øverste boken, Digital Field Guide (den andre heter D40 for Dummies), og den er kjempebra! Jeg har lært masse foreløpig :-)

I tillegg til alt dette, fikk jeg også Marc by Marc Jacobs vesken som de kjøpte for meg i London for noen uker tilbake. Men den har jeg allerede vist dere, her for eksempel. Jeg er så heldig!! 


Av Line fikk jeg vakker Essie-lakk i perfekt lillafarge. ♥ I tillegg til en supersøt kakeboks, som jeg ikke tok bilde av, oopsi.. 

Etter lunsjen dro vi på pressevisning hos Oriflame, men det kommer i et eget innlegg! Ellers hadde dere kjedet livet av dere, haha.. Det ble skikkelig bildeboom her nå, men det får bare være. Jeg hadde hvert fall en super bursdag, og det er jeg veldig takknemlig for :-D 

Ønsker alle en fin torsdag. ♥

4 kommentarer

eilenblogg

08.mar.2012 kl.12:01

så mye fint :) gratulerer med dagen som var <3

ANNIKA

08.mar.2012 kl.12:08

Det hørtes kjempekoselig ut :D Og kakene var jo nydelige! Nam ^^

martineonstad

08.mar.2012 kl.12:24

Bare gøy med bilder! Du er så heldig, virker som en utrolig fin feiring :-)

Viktoria Marie

08.mar.2012 kl.20:38

Det er alltid koselig å se at folk har hatt en vellykket bursdag :-D Også så masse fint som du fikk, all grunn til å være fornøyd :-)

Skriv en ny kommentar


hits