Pressevisning av Oriflame EcoBeauty

På onsdag var jeg som sagt på pressevisning av Oriflame sin nye serie, Eco Beauty. Det nye med disse produktene, er at alle ingrediensene er naturlig, estetiske og miljøvennlige. Ecobeauty er den første globale flerproduktskategori innen kosmetikk og hudpleie som er godkjent av fire miljømessige globale organisasjoner; Ecocert, The Vegan Society, FSC og Fairtrade. Ganske passende har de gitt denne produktserien slagordet "vakre deg - vakker klode". Produktserien består foreløpig av tre fuktighetsgivende ansiktskremer; dagkrem, nattkrem og øyekrem. Produktene passer til alle hudtyper og lover glød, fuktighet, jevnere hud og utstråling. Senere skal denne produktserien utvides, og om 6 uker kommer det en flytende foundation som vi fikk prøve. Den føles veldig myk og god på huden, og er selvfølgelig også like naturlig som resten av serien. Jeg liker personlig best mineral sminke i pudderform, men denne kjentes god ut. I tillegg til at vi fikk en innføring i disse produktene, ble det servert litt snacks og gode smoothies, sunt alt sammen selvfølgelig. Jeg smakte ikke på knekkebrødene, for jeg var så mett etter en himmelsk smoothie og litt nøtter og grønt. Oppskrift på smoothien kommer!


Jeg hadde med meg fine Silje. Ønsker meg forresten sånt sminkebord. Anyone?!

Så etter litt kos med bobler i glasset (vann for min del, jeg kjørte, hehe) satte vi kursen hjemover og fikk med oss goodiebags. Èn fra Oriflame med de nye produktene og èn fra Baker Hansen som vartet opp med serveringen. Herlig! Gleder meg sånn til å prøve Oriflameproduktene, førsteintrykket er veldig bra! Har du prøvd Oriflame sine produkter før? 

7 kommentarer

Skøyarstrek

09.mar.2012 kl.18:22

Skikkelig fin neglelakk! :-D Ja, sminkekostene mine er derfra, så har jeg noen øyenskygger, men hovner opp av de mørke fargene :-/

-Stine

Annie Elisabeth

09.mar.2012 kl.18:29

ja, det er utrolig brae produkter! :D

martineonstad

09.mar.2012 kl.19:56

Så gøy!! Gleder meg til å høre om de, har ikke noe erfaring selv :-)

carinacharlotte

09.mar.2012 kl.21:04

Så spennende da! :-) Og utrolig fine bilder!

<3

Anniken, Dreaming Out Loud

10.mar.2012 kl.02:37

Å, det så herlig ut! Ser frem til hva du synes!

LEA REIFF

10.mar.2012 kl.14:45

Så utrolig koselig ut :)

Andreas

10.mar.2012 kl.15:34

Herlig!

Skriv en ny kommentar


hits