Oppskrift: himmelsk, sunn smoothieDenne oppskriften må jeg bare dele med dere. Jeg fikk servert denne smoothien på Oriflame eventet på onsdag, og den var så god! Og det beste av alt er at den er supersunn. Perfekt frokost for sånne som meg som er dårlige på å spise dagens viktigste måltid. Denne var virkelig et måltid i seg selv.

Du trenger: 

Ferskpresset appelsinjuice
Banan
Frosne jordbær
Cocosa
Udo's Choice (les mer om det her)
Pistasjenøtter, cashew og macadamianøtter, usaltetJeg er litt usikker på hvor mye hun brukte av hver, for hun bare tok en god "dæsj" med alt oppi, så det er vel bare å prøve seg frem. Men Cocosa og Udo's Choice trengs det ikke så mye av hvert fall! Resultatet ble fantastisk! I denne smoothien kan du egentlig bare ha oppi alt du finner i skapet; valgfrie nøtter, havregryn, linser.. Bare fantasien setter grenser!

Tips: bland alltid juice og banan sammen først og miks godt. Detter tilsetter du litt jordbær, mikser, enda litt mer jordbær, mikser osv til du har nok. Helt til slutt kan du ha oppi cacaos, olje, nøtter eller hva annet du ønsker :-)

Hørtes den god ut? Gi meg oppskriften på din favoritt!

2 kommentarer

silverstone.

10.mar.2012 kl.11:55

Jeg er veldig glad i bringebær- og banansmoothie! Tar bare frosne bringebær, banan og vaniljeyoghurt. Kan også legges til havregryn for å lage den mer mettende. :-)

martineonstad

10.mar.2012 kl.16:11

Jeg er ikke så glad i banan, men var jo en spennende oppskrift :-) Jeg pleier å lage min med blåbær, jordbær, appelsinjuice og vanilje yogurt! Kjempegod :-)

Skriv en ny kommentar


hits