Day 1 in Egypt

  • 22.mar.2012 kl.22:21 i Reise

Hei hei! Jeg tenkte jeg skulle dele innleggene herfra opp i dager, så her kommer dag 1! Vi var på hotellet i 5- halv 6 tiden, og vi har fått rom omtrent på stranden. Helt utrolig fint!! Middag var ikke før halv 7, så vi hadde en time på å sjekke ut hotellområdet som var overveldende stort. Vi fikk helt sjokk, og det tok litt tid før vi fikk oversikt her. 


Vi rotet selvfølgelig til rommet før jeg rakk å ta bilde.. Men det er ganske fint! Ikke så stort, men vi er aldri her uansett :-)

 

Det ble ikke så mange bilder første dagen, i og med at vi bare spiste middag, tok en drink og sloknet relativt tidlig.. Antrekket over var reiseantrekket mitt forresten, bare med strømpebukse selvfølgelig :-)

Så legger jeg ved noen bilder fra hotellet;

Denne hengekøyen er rett utenfor rommet vårt!

Vi har all inclusive og får spise middag i buffeen hver dag, og da vi kom frem på mandag og sultet omtrent ihjel, var det selvfølgelig sea food night.. Konge for meg som ikke spiser sjømat, men det ble spagetti i stede!

3 kommentarer

bjorgkristin

22.mar.2012 kl.22:32

å det så herlig ut, fine bilder:D

Stine Pedersen

22.mar.2012 kl.22:38

åh, så deilig! kos deg masse :)

martineonstad

23.mar.2012 kl.00:26

Haha, huff huff.. Er ikke det bare typisk da? Ser helt fantastisk ut :-D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

20, Lier

En god blanding av mote, interiør, skjønnhet og baking. Med andre ord alt jeg liker på ett sted! mail: tha_christina@hotmail.com for spørsmål.

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Christina, 20 år. Mote, skjønnhet, shopping, interiør, baking og hverdag. Kontakt: tha_christina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits