Day 3 in Egypt

  • 24.mar.2012 kl.14:35 i Reise

På onsdag, dag 3, skulle vi egentlig på båttur for å snorkle og besøke Paradise Island, men det blåste så utrolig at de ikke fikk lov av politiet å dra ut. Så derfor la vi oss på stranden i stede, og det var kjempedeilig! Stranden her er hotellets private, og den er kjempefin. 

På vei til stranden fant vi tilfeldigvis en kamel, og da måtte vi jo ri på den!! Kristiane har jo snakket om dette den siste måneden, så det var lykke på jord. Den heter Casanova forresten, haha!

Så la vi oss på stranden og lå der resten av dagen. Spiste til og med lunsj der, herlig!! De hadde satt opp skjermer rundt alle sengene, så vi merket ikke vinden like godt. 

Nå begynner boken min å bli sykt spennende! Og jeg fikk luftet min andre, nye bikini fra VS :-)

På stranden ligger det to barer; Waves Beach Restaurant som dere ser her, og Marina Bar som ligger helt i andre enden av stranden. 

Dessuten er det utrolig fint på vei nedover til stranden fra rommet vårt. Bare se! 

På kvelden spiste vi på Lagoona Seafood Restaurant, og jeg som ikke spiser sjømat spiste biff. Utrolig store porsjoner, men så utrolig billig det var også!! For både meg og Kristiane; middag, dessert, vin og en coktail kostet det 309 kr. Hallo?!

Biff med french fries, hjemmelagde fries og grønn peppersaus.

Maten var skikkelig god, men drinkene er så sterke her nede.. Haha, det er ganske tydelig at de bruker lokal sprit, noe vi forsåvidt fikk beskjed om da vi ankom hotellet i resepsjonen også!

De ansatte er veldig gira på å ta bilde av oss sammen her, noe som egentlig er litt greit. Så har vi ikke bilder av bare hverandre :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits