Day 4 in Egypt

  • 25.mar.2012 kl.19:48 i Reise

På torsdag fikk vi endelig dra på båtturen vi skulle vært på på onsdag! De blåste litt, men det var betraktig mye roligere og varmere. Jeg klarte selvfølgelig å sette på alarm uten lyd, så vi våknet 15 min før båten skulle gå.. Ehe, HEI dårlig tid! Ikke rakk vi frokost heller. 

Hensikten med båtturen var å snorkle, se på kroall og fine fisker, og besøke den fine øyen. Turen varte fra 9 - 16, og med mat og snorkleutstyr betalte vi 250 kr hver. Utrolig billig!

Turen begynte med at jeg fikk en turban-ish sak av håndklet mitt.. Funny!

Og så fikk jeg denne. Enda mer funny!!

Den gale guiden vår prøvde å få oss til å stå oppå der også, for å ta kule bilder som han sa. Haha, aldri!!

Vi så veldig mange fine strender på veien, blant annet denne.

Det var sinnsykt mange båter ute, og her er det en del som snorkler. Jeg skulle selvfølgelig være med jeg også, men jeg klarte ikke mer enn 5 minutter før jeg omtrent mistet pusten. Jeg trodde det skulle gå bedre, men det ble bare verre og til slutt måtte jeg gå opp fordi jeg nesten ikke klarte å svømme. Helt sinnsykt skuffende, men jeg er jo ikke frisk.. Jeg ble skikkelig lei meg. Fikk masse god, spennende mat til lunsj! 

FINESTE stranden jeg har vært på! Paradise Island heter øyen, og hadde hvite strender og helt turkist hav. Kjempefint!Det var en utrolig fin dag, men veldig slitsom. Jeg kjente sjøen hele kvelden, haha, jeg blir jo så sjøsyk! Så på kvelden spiste vi bare middag i buffeen, som hadde kinesisk aften med masse nudler, ris og vårruller. Nam! Så bar det rett i sengs..

6 kommentarer

martineonstad

25.mar.2012 kl.23:38

Fy søren, nå angrer jeg på at vi ikke gjorde det samme! Så jo helt herlig ut! Synd du er blitt syk da :( God bedring!!

snarset

26.mar.2012 kl.21:32

Ah hadde ikke sagt nei til Egypt nå!! Kan du legge meg til som venn? Finner ikke profilen din, er ikke ment som reklame, men liker bloggen din :)

Kari

26.mar.2012 kl.22:59

Du ser ut som en ordentlig beach babe!! Kos deg masse der nede:) virker som du har det bra, misunner deg skikkelig! Men du jeg lurte på noen få ting angående bikinien din fra VS:))

1. Er det gratis frakt over til hele Amerika?

2. Hvilken stat befant faren din da han tok den med hjem til deg? Var det gratis da?

3. Hvor mange dager tok det før han fikk pakken?

4. Hvordan er amerikanske str? Eller er det xs,s,m osv?

Takk for svar og fortsett med å kos deg med oppholdet deres!!

Christina

27.mar.2012 kl.00:16

Kari: Takk for koselig kommentar :)

1. Du kan velge gratis frakt over hele Amerika, men du kan også velge å betale for å få pakken fortere.

2. Han var i Misouri.

3. Vi valgte ekspress fordi jeg bestilte pakken bare noen dager før han dro, og da bestilte jeg tirsdag og pakken lå på hotellet da han ankom på fredag :) Aner ikke hvilken dag den kom, men det tok hvert fall ikke mange dagene! Da måtte vi riktignok betale frakt.

4. Amerikanske strl i underdeler og klær der er xs, s osv.. Mens overdelene er feks 32A. Det er litt vanskelig å forstå, men de har et size chart hvor det er godt forklart hvilken bh-størrelse 32A tilsvarer i norske størrelser.

Håper du fikk svar på det du lurte på :)

Christina

27.mar.2012 kl.12:07

snarset: Ja, selvfølgelig :) hehe, koselig med sånne kommentarer!

lifebylillan

27.mar.2012 kl.14:33

Det så herlig ut :) Hadde gjort mye for en tur til varmere strøk nå :)

Skriv en ny kommentar


hits