Day 5 and 6 in Egypt

  • 27.mar.2012 kl.16:16 i Reise

På fredag gjorde vi ikke stort og tok ikke noe særlig med bilder; lå på stranden hele dagen og på kvelden var vi på show på hotellet. Det var forskjellige show hver kveld, men vi har gjort så mye annet at vi rakk ikke å dra på showet før på fredag. Denne kvelden var det cobera show!Fine stranden vår. ♥

Showet var helt sinnsykt. Han hisset opp slangene skikkelig, så de gikk i angrepsposisjon, før han hypnotiserte de helt. Det var så sykt!

Bildene ble litt dårlige, for det var så mørkt der.. Men dere ser slangen, og kanskje dere ser de "greiene" coberaen får ut på siden også? Det gjør den når den skal angripe. Skummelt!!


Disse utrolig tøffe damene var med frivillig (nesten hvert fall, haha) opp på scenen for å være nær slangene. Dessverre ble begge to på sidene livredde og løp av i full fart, og det var bare hun i midten igjen til slutt. I dont blame them, hadde løpt av selv!


På lørdag dro vi på enda en båttur, nemlig dolphin spotting. Åh, vi så tre delfiner som var rundt ved båten vår hele dagen :-D  de var selvfølgelig ville, så det var utrolig vanskelig å ta bilde av de.. Men Kristiane fikk filmet litt, så når jeg får fatt på den skal den legges ut her! 
Denne båtturen fikk vi greie på av Apollo, og var i regi av Colona Divers som samarbeider med Apollo i Hurghada. Litt tryggere og mer profesjonelt enn den forrige båtturen vi var på.. Det kostet 255 kr med snorkleutstyr inkludert, men vi måtte betale ekstra for lunsj. Ikke at det var så dyrt; hele 35 kroner, hehe. 


Da vi kom hjem var vi litt sultnem så vi bestilte room service. Sjekk de porsjonene! Herregud, vi fikk helt hakeslep da vi åpnet, for vi hadde ikke forventet oss så mye mat.. Skulle bare ha litt snakcs før middagen, vi. 

Etter vi hadde spist, sovnet jeg og sov fra 18-22 mens Kristiane trente. Jeg var så utslitt!! Tror kanskje jeg hadde fått solstikk eller noe i den duren, for hele kroppen verket og jeg var så dårlig. Vi klarte å komme oss avgårde til middag i halv 11-tiden, og da fikk jeg stappet i meg rundstykke og litt melon.. Før jeg sovnet igjen. Jeg er så bra reisefølge!! :-)

2 kommentarer

Vemund

27.mar.2012 kl.16:16

Ser ut som om at du har hatt det fint! :-)

Martine

27.mar.2012 kl.18:06

Ååå, det var jo synd da.. Ser uansett ut som en vellykket tur :-)

Skriv en ny kommentar


hits