The last day in Egypt

  • 28.mar.2012 kl.11:24 i Reise

Siste dagen i Egypt, lå vi på stranden hele dagen. Haha, om å gjøre å få med seg så mange solstråler som mulig!! Jeg leste ut La Peregrina, og begynte på Barnepiken, som er veldig bra foreløpig. Så spiste vi som vanlig lunsj på stranden, og bare koste oss. 

Marina Bar som ligger på stranden / marinaen der hotellets båter ligger. Her var det også noen boder man kunne melde seg på bla vindsurfing! Vi gjorde ikke det, men så noen som prøvde seg :-)Vannet er egentlig iskaldt her! Men vi måtte jo bare uti, for man kan ikke være en uke i Egypt uten å ha badet?! (sett bort ifra snorkling, selvfølgelig). 

På kvelden var det italian night i buffeen, noe jeg hadde gledet meg til hele uken (haha). Skuffende nok var det verken pasta carbonara eller pizza der, men en god, kremet tomatsuppe. Og sjokoladefontene med jordbær! Herregud, det var himmelsk. Da jeg tok frem kameraet for å ta bilde, var den riktignok tom og fjernet allerede.. 

Så dro vi videre på show på hotellet, og på disco på kvelden. Mellom halv 10 og 11 var det disco for "voksne", før discoet begynte for fult kl 11, og vi slo til med swing! Alle kineserne som var der tok bilder og klappet for harde livet, morsomt. Discoet var ganske gøy, da det kom folk fra alle hotellene i området, så det ble skikkelig liv til slutt! På vei hjem ble vi forfulgt av en av de ansatte på hotellet, han prøvde til og med å komme seg inn på rommet vårt. Det var skikkelig ekkelt, men vi smalt igjen døren i ansiktet på han og låste med en gang. Alt vi gjorde var å være hyggelige å si hei da han gikk forbi! 

7 kommentarer

Martine

28.mar.2012 kl.13:19

Herlighet, så ubehagelig da! De egypterne er noen eklinger, de vet ikke hvor grensen går!

28.mar.2012 kl.13:59

Heeei, utrolig fin blogg!! med masse FINE bilder! :) så det du skrev på martheborge sin blogg, så jeg lurte på hvordan man skrur opp blenderen? :-)

Christina

28.mar.2012 kl.14:25

Anonym: Takk for det! Jeg vet ikke om du har Nikon eller Canon, men jeg bruker Nikon og der vrir du på det "hjulet" som er ca under knappen du trykket på til å ta bilder, på høyre side :) Blenderen er f'en, så jo lavere blendertallet er, desto bedre er det. Da skal det stå f1,8 :)

elise

28.mar.2012 kl.17:30

hvem tar deg på hoften da, frøken?

Christina

28.mar.2012 kl.17:56

elise: En jeg helst ikke ville ha med på bildet. Haha!

28.mar.2012 kl.21:44

Takk for hjelpen, har canon og satser på at det går :-D

Christina

28.mar.2012 kl.21:56

Anonym: Bare hyggelig :-D Glemte å si det, men ha kameraet på "A", da får du aller best resultat syns jeg :)

Skriv en ny kommentar


hits